Hogyan tudnék autogramot kérni Robert Patinsontól?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 16:59
1/11 anonim válasza:
a bravoba volt autogramos kártya
2/11 anonim válasza:
Küldj neki egy levelet a címeddel és írd meg neki, hogy csak egy autogramot szeretnél tőle.
3/11 anonim válasza:
Én küldem már megmondom ,hogy csináld :
ezt töldsd ki de úgy mintha a barátnőd lennél mert ha a saját nevedet írod akkor a te nevedre írja :) :
ÍGY ÍRD A LEVELET:
Dear ......, (ide a kedvenc sztárod nevét írd, jelen esetben Robert Pattinson)
I'm a huge fan of you and I would like to have an autographed phote from you,Would you please send me one? I would really appreciate it! Thanks in advance!
Bye,
...... (ide a nevedet írd!) from Hungary
oké ha ez megvan címezz meg egy borítékot így :
Robert Pattinson
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK
oké !!!
Nekem bevált és 77 nap volt :) ez így kicsit sok de hát elég sokat kap :/ itt az enyémről egy kép :
SOK SIKERT !!
:)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.de miért ne az én nevem irjam rá?
2013. febr. 14. 18:27
5/11 anonim válasza:
Csak akkor írd rá a te nevedet, ha te szeretnéd. Ha valaki másnak (pl.a barátnődnek) akkor az ő nevét írd rá...
6/11 A kérdező kommentje:
ja koszike
2013. febr. 16. 16:16
7/11 A kérdező kommentje:
És még mellé tegyek be a boritékba még 1 boritékot,a saját cimemre cimezve+rá bélyeget?
2013. febr. 18. 12:49
8/11 anonim válasza:
igen am bocsi elírtam azt hogy a barátnőd :)) IGen jó lenne ,de az sem baj ha nem teszel :)
9/11 A kérdező kommentje:
És az rendes aláirás vagy csak egy sokszorositott változat?
2013. febr. 20. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!