A One Direction vagy A Big Time Rush jobb szerintetek?
Úr Is***! Én a Big Time Rush-t szeretem jobban, de akkor is le kell írnom ezt...
...CSAKIS AZÉRT, szeretik most a(z) 1D-t, mert most ők a divat. DE! Kíváncsi lennék, hogy 2 év múlva ki fog rájuk emlékezni. -.-" Még hogy ők lesznek a köv. Beatles. Atyám! Látszik, hogy a zenéjük tiszta sablon, és nincs semmi egyéniségük. ;)
"Kendallnak tiszta hülye orra van, aztán az egyiknek olyan képe van mint valaki indiánnak. "
ez most komoly?xDD egy bandának elsősorban nem a kinézete kéne hogy megfogjon, hanem a zenéjük...
egyébként én a Big Time Rush-t bírom jobban:)
mindkettőt, de akkor inkább BTR! <3
amúgy néztél te már 1D koncertet? voltál már 1D koncerten? abszolút nem énekelnek hamisan, és ők is szoktak táncolni :P
szóval ennyit erről!
de mondom én a BTR-t jobban szeretem.
Kecsua indián vagyok!! Oh léoléooléééé! big direction rush!!
ui.: Betonkeverő eladó! Kérem hívjanak: 06704096054
61/69 egy igazi directioner vagy rusher nem azért szzeret egy bandát mert divat, hanem azért mert directioner vagy rusher.Ezt jó lenne megjegyezni!
Meg a másik: honnan tudjátok hogy hamisan énekelnek? Nem ti írtátok! És ha direkt írták meg úgy azt a számot?
Én amúgy mindkettőt szeretem mondjuk az 1D-t jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!