A One Direction vagy A Big Time Rush jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Az 1D vagy a BTR a jobb? Ha van vélényed kérlek írd le (még ha nem is szereted egyik bandát se). Minnél több választ kapok annnál jobb! ;)2013. febr. 8. 19:57
93/106 csajszivalaki válasza:
BTR!!!!!!!! <3 <3
A BTR 10000x jobb mint az 1D...
BTR FOREVER!!! <3
95/106 anonim válasza:
Big Time Rush Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I LOVE BTR
96/106 anonim válasza:
Ezelőtt 1-1,5 éve nagy BTR rajongó volta, de rájöttem, hogy nem is olyan jók, úgy, ahogy az 1D sem :/
Mindegyik banda 'kinőtte' a nevét, csak a One Direction azért nem oszlott még fel, mert a világ egyik legsikeresebben helytálló együttese, vagy fogalmazhatok úgy is, hogy terméke.
97/106 anonim válasza:
MIÉRT A BTR MÁR FELOSZLOTT???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!
98/106 anonim válasza:
Én a btrtbszeretem jobban.De a 1d is nagyon jó.Egyébként szánalmasak vagytok.Lehülyézitek egymást két olyan fiúbanda miatt akiket nem is ismertek igazán.Nem értem én ezt az észjárást.Ti ha találkoznátok egymással szeméjesen megölnétek egymást vagy mi???????SZÁNALOOOOOM
99/106 anonim válasza:
AKI NEM AKARJA,HOGY LEPONTOZZÁK,AZ NE ÍRJON ILYEN VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÓS KÉRDÉSEKHEZ,MERT ÚGYIS VITATKOZÁS LESZ A VÉGE.
100/106 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a Big Time Rush
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!