Mit szólsz hozzá, hogy Angelina Jolie ismét várandós és jön a hetedik gyermeke?
Remélem egészséges lesz a baba,nem lesz rossz élete.
Inkább neki legyen 7 gyereke,mint vmelyik roma családnak...
Szerintem nagyon jó dolog!
De vajon mi alapján választja ki azt a gyereket akit kiemel a nyomorból,gazdaggá,híressé tesz ?!
Igaz, régebben azt nyilatkozta, hogy megérzés alapján választotta az elsőt és az alapján ,hogy ahogy felvette abbahagyta a sírást! Ja és igaza van az előző válaszolónak!
Ja, de én úgy hallottam, hogy nem várandós hanem egy kínai gyerek lesz az akit most örökbe fogad! (mert az egész család kínaiul tanul!)
Azt hamarabb elhiszem, hogy még egy gyereket örökbe fogad, mint, hogy még egyet szüljön!
Tényleg terhes, de orvosai határozottan közölték vele, el kell vetetnie új babáját, különben belehalhat a terhességbe.
Az állandó koplalástól legyengült a szervezete, alig több mint 40 kiló, ami az ő testalkatához, és magasságához rendkívül kevés, teste a túlélésért küzd. (Story magazin)
Ezt olvastam. Az írott szó sem mindenütt szentírás.
Storyban sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!