Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz hozzá, hogy Angelin...

Mit szólsz hozzá, hogy Angelina Jolie ismét várandós és jön a hetedik gyermeke?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 6. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot nekik!
2013. febr. 6. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Remélem egészséges lesz a baba,nem lesz rossz élete.

Inkább neki legyen 7 gyereke,mint vmelyik roma családnak...

2013. febr. 6. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó dolog!

De vajon mi alapján választja ki azt a gyereket akit kiemel a nyomorból,gazdaggá,híressé tesz ?!

Igaz, régebben azt nyilatkozta, hogy megérzés alapján választotta az elsőt és az alapján ,hogy ahogy felvette abbahagyta a sírást! Ja és igaza van az előző válaszolónak!

2013. febr. 7. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja, de én úgy hallottam, hogy nem várandós hanem egy kínai gyerek lesz az akit most örökbe fogad! (mert az egész család kínaiul tanul!)

Azt hamarabb elhiszem, hogy még egy gyereket örökbe fogad, mint, hogy még egyet szüljön!

2013. febr. 7. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Tényleg terhes, de orvosai határozottan közölték vele, el kell vetetnie új babáját, különben belehalhat a terhességbe.

Az állandó koplalástól legyengült a szervezete, alig több mint 40 kiló, ami az ő testalkatához, és magasságához rendkívül kevés, teste a túlélésért küzd. (Story magazin)

2013. febr. 7. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
A súlya miatt nem adhat életet egy újabb szépséges babának? Komolyan?
2013. febr. 8. 07:46
 7/9 anonim válasza:
ez a story-s hír eléggé kamunak tűnik
2013. febr. 8. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt olvastam. Az írott szó sem mindenütt szentírás.

Storyban sem. :)

2013. febr. 8. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
De valahol meg azt írják örökbe fogadnak! Szóval nem nagyon lehet hinni egyiknek sem! Majd az idő bebizonyítja melyiknek van igaza! (ha egyáltalán igaza van!) De ha tényleg terhes és nem tarthatja meg kettő dolog lehetsége:vagy tagadják az összes hírt annak ellenére, hogy lesznek belső informátorok-mert mindig vannak-hisz hogyan vallanák be, hogy a sajátjukat nem tarják meg, de a világ minden tájáról fogadnak örök be;vagy bevallják-felvállalva a következményeket- olyan Angelinás őszinteséggel!
2013. febr. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!