Gary és Charlotte eggyüttvannak? (Geordie shore szereplők)
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 22:11
1/3 anonim válasza:
én csak az első két részt láttam. itt még nem.
2/3 A kérdező kommentje:
énis az első évadból, de ugye amerikába már van több évad én úgy tudom. de nekem nem tiszta ez hogy most akkor ez melyik nyáron vagy mikori felvételek..?! mert láttam több képet hogy gary&charlotte csokoloznak, meg hogy milyen szép pár stb..amik nemcsak a sorozatba vannak csókok. de azért köszi :)
2013. febr. 5. 14:39
3/3 anonim válasza:
A Jersey shore amerikai, a Geordie shore angliában játszódik. Nem jönnek össze (csak lefekszenek egymással, és szeretik egymást, de Gaz nem akar kapcsolatot és kikészíti szegény Charlotte-ot, mert állandóan más nőket dug), és az első évadot elég régen forgatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!