Szeretitek Michael Jackson - You are not alone dalát?
Figyelt kérdés
én nagyon...
az élőn még sirni is birok....
2009. szept. 2. 19:30
1/8 anonim válasza:
Imádom!!mindegyik számát,egytől egyig!!:)számomra ő az Isten!
én is bőgök a lassú számain,a szívem megszakad olyankor...:(
2/8 anonim válasza:
Én is imádom<33 És én is bőgök a számain! Nagyon szeretem!! Nagyon-nagyon!!:( És komolyan mondom hiányzik!:)<33
3/8 anonim válasza:
Igen, imádom!
Michael Jackson az angyalom és a példaképem, ha nem létezett volna nem tudom mi lenne velem...
A "You are not alone" dala meg az egyik legszebb, nagyon érzelmesen tudja eloadni, mindig sírok is rajta..:(
5/8 anonim válasza:
Ez egyike azon KEVÉS számainak,amelyeket nem kedvelem...
6/8 anonim válasza:
bocsi kedves utolsó,de ezt a You are not alone-t h nem lehet szeretni?????!!!!!már maga a szöveg is nagyon szép,a dal pedig gyönyörű!:)
8/8 anonim válasza:
Óó igen.. :)
Én mindig bőgök a lassú számain, főleg, hogy tudom, hogy miről szól a szöveg. Nagyon szépek a dalai.
Egyszerűen imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!