Madonna hány éves koráig fog aktívan részt venni a zenei életben?
Figyelt kérdés
Szerintem még mindig dögös és jól tartja magát, de azért mindennek vannak határait... 1958-ban született, 51 éves, idősebb, mint az apám. Vajon meddig tudja feszegetni a biológia korlátait? Egyszer csak majd az az izom, ami most a karjain van összemegy és szép löttyedt bőr lesz helyette. Vagy akkor majd jön a teljes test-plasztika, amivel újabb 10 évig kihúzza? De akkor meg ott vannak a csontok, aminek a recsegése-ropogása mondjuk nem hallatszik a színpadon, de azért a mozgásán csak meg fog látszani.2009. szept. 2. 18:47
1/4 anonim válasza:
nézd meg medveczky ilonát.
olyan lesz ő is.
a színpadról viszik a koprsóba.
szerintem már most se kéne neki...
2/4 anonim válasza:
Szerintem 99,9-ig ki fogja bírni! ;)xD
3/4 anonim válasza:
Szerintem még 5-10 évig fogja csinálni,és utána majd a arra fog hivatkozni,hogy nincs elég ideje a gyerekére,aki a szeme előtt nőtt fel,és semmit nem tud róla,de persze akkor mi tudni fogjuk,hogy rajta is fog az idő vasfoga.Hiába.
4/4 anonim válasza:
Ha ez most tippre megy, akkor szerintem kb. 75. éves koráig.
De amúgy Tina Turner 70 elmúlt, és most van legjobb formában. Lehet, hogy Madonna is 70 évesen még bombább formában lesz, mint most. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!