Szerinted Lady GaGa lesz akkora sztár, mint Madonna?

Soha! Maximum par percre, vagy 1-2 evre.
Lady Gaga egy jol megcsinalt produkcio, egy kis csillampor, aki eletronikusan eltorzitott hangjaval, megjelent par ma trendi elektronikus zeneszammal.
Rétegzene.
Madonna pedig egy rendkivul tehetseges enekesno, aki evtizedek ota raadasul jol kamatoztatja kepessegeit, mindig megujulva, es dalait sajat igazi enekhangjan adja elo, a szamait 20-30 ev utan is jatszak a radioallomasok.
Nagyon szeles koru sikerrel es elismertseggel.

Szerintem simán, nagyon kitartó a rajongó tábora, sok előadó (Kylie Minogue, Shakira...) gondolja úgy, hogy Lady Gaga hozta vissza az életet a pop világába, ő "élesztette újjá". Neki sikerült a világon előszőr elérnie a youtubon az egymilliárdos nézettséget, a Forbes listáján a befolyásosság és a bevétel alapján a negyedik helyet foglalja, megelőzve Madonnát, aki a 10ik lett.
Itt vannak a linkek: [link]

De ő nem feljavitva van, egy-ket elcsuszas kijavitva pl, hanem eleve egy torzitott elektronikus hangon szolal meg.
Majd eszembe jut megirom ki volt magyar hasonlo korabban.
Ketsegtelen, hogy amugy egy eros jelenseg, van benne valami, van egyenisege, ezert jobban lehet szeretni vagy rajongani erte, megertem a mai fiatalokat. Atlagnal nekem is jobban tetszik.
De tulzas lenne zenei eloadomuvesznek nevezni... ahhoz meg le kene tenni 1-2 dolgot az asztalra.. es 1-2 olyan albummal, szammal kijonni, ahol minosegi zenet netalantan elenekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!