Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted Lady GaGa lesz...

Szerinted Lady GaGa lesz akkora sztár, mint Madonna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%

Soha! Maximum par percre, vagy 1-2 evre.

Lady Gaga egy jol megcsinalt produkcio, egy kis csillampor, aki eletronikusan eltorzitott hangjaval, megjelent par ma trendi elektronikus zeneszammal.

Rétegzene.

Madonna pedig egy rendkivul tehetseges enekesno, aki evtizedek ota raadasul jol kamatoztatja kepessegeit, mindig megujulva, es dalait sajat igazi enekhangjan adja elo, a szamait 20-30 ev utan is jatszak a radioallomasok.

Nagyon szeles koru sikerrel es elismertseggel.

2010. aug. 2. 19:31
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Ha 100 évig él, akkor sem. Madonna ma már nem sztár, hanem fogalom. Ő "megcsinálta" magát, maximalista, lehet őt példaképnek tekinteni, utánozni, de utólérni soha. Pedig nem is tartozik a kedvenceim közé, de az Evita c. filmjére nem tudok ráunni.
2010. aug. 2. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Majd 3 év múlva szerinted fog még rá bárki is emlékezni? Nem hinném. Például a Tokio Hotel is, hogy kiment a divatból. Madonna meg 80-as években is már népszerű volt.
2010. aug. 2. 20:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rossz hangja Gagának,egyszer láttam egy videót,ahol zongorázik és énekel,ott nagyon jó volt,bár a zenéje nem az én stílusom + ahogy öltözködik,de inkább ő,mint pl Britney...
2010. aug. 2. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerintem simán, nagyon kitartó a rajongó tábora, sok előadó (Kylie Minogue, Shakira...) gondolja úgy, hogy Lady Gaga hozta vissza az életet a pop világába, ő "élesztette újjá". Neki sikerült a világon előszőr elérnie a youtubon az egymilliárdos nézettséget, a Forbes listáján a befolyásosság és a bevétel alapján a negyedik helyet foglalja, megelőzve Madonnát, aki a 10ik lett.

Itt vannak a linkek: [link]

[link] [link]

[link]

[link]

2010. aug. 2. 21:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rajongó,rockzenét hallgatok,de azért tettem fel a kérdést,mert én is így vélekedem.Kívülállóként mondom,hogy Gaga tehetséges,olyan előadó,aki nem a szépsége,miatt lett 'sztár'.Van benne valami.
2010. aug. 2. 21:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom,hogy inkább Ő,mint a kis tehetségtelen senkik,akiknek géppel kreáltak egy hangot,és koncerteken arra tátog...
2010. aug. 3. 09:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Neki is géppel kreált a hangja mondjuk...
2010. aug. 3. 09:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem Lady Gaga élőben is jó,függetlenül attól,hogy fel van-e javítva.Mellesleg ne gondoljátok.hogy Beyonce J Lo meg a többiek nincsenek....
2010. aug. 3. 10:19
 10/19 anonim ***** válasza:

De ő nem feljavitva van, egy-ket elcsuszas kijavitva pl, hanem eleve egy torzitott elektronikus hangon szolal meg.

Majd eszembe jut megirom ki volt magyar hasonlo korabban.

Ketsegtelen, hogy amugy egy eros jelenseg, van benne valami, van egyenisege, ezert jobban lehet szeretni vagy rajongani erte, megertem a mai fiatalokat. Atlagnal nekem is jobban tetszik.

De tulzas lenne zenei eloadomuvesznek nevezni... ahhoz meg le kene tenni 1-2 dolgot az asztalra.. es 1-2 olyan albummal, szammal kijonni, ahol minosegi zenet netalantan elenekel!

2010. aug. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!