Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted Lady GaGa lesz...

Szerinted Lady GaGa lesz akkora sztár, mint Madonna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:21
1 2
 11/19 anonim válasza:

16:47 +1

Pont ezt akartam írni, hogy teljesen a saját hangja van a zenéiben, nem a szerkesztett változat... Csak az elcsúszások vannak szerkesztve, meg egy-két "visszhang", amik az előadók nagy részének zeneszámaiban is megtalálhatók... A hangja szerintem nagyon jó!!!! Tehetséges. A stílusa érdekes; úgy tekintünk most az ő stílusára mint Jacksonéra, amikor az megjelent a zeneiparban. Gaga is reformátor, mint szegény DZSEKÓ xD volt. Új stílus, új design, új technikák!

:P

2010. aug. 3. 23:08
 12/19 anonim válasza:
Sztem GaGa már most is jó és tehetséges!!!
2010. aug. 3. 23:31
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Nekem mindegy :) , legyen igazatok.

De én akkor sem látom, hogy Gaga mitől lenne több pl. egy Britney Spearstől, vagy egy Spice Girls-től, amitől akkor ugyanúgy megőröltek a fiatalok, ma meg már sehol... (OK, most Britney megint koncertezik)

Mondjátok meg melyik számát hallgassam meg, amiben rendkívüli énektehetsége, vagy különleges hangja jól kijön, és önmagában is élvezet, vagy élvezetet okoz, a mai zakazaka zenétől függetlenül?

Tényleg meg akarom hallgatni...

egy már veterán tinédzser... :D

2010. aug. 4. 02:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem manapság már senkiből nem lesz olyan "sztár" mint Madonna,Jackson stb mivel a szakna nagyon túltelített lett! Madonna korszakában nem volt ennyi énekes és zenekar mint most,és Madonna jó volt sok rajongót szerzett akik most is szeretik őt,De az ujjabb generáció már nem hiszem hogy annyira oda lenne érte.

A mai sztároknak meg iszonyú nehéz feltörniük mert rengetegen vannak és a rajongók is jobban megoszlanak.

2010. aug. 4. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
GaGa Már most nagyobb sztár és nem akar visszafejlődni. :)
2010. nov. 2. 15:16
 16/19 anonim válasza:
Lady Gaga koncert után majdnem mindenki vélemény az volt, hogy tiszta Madonna....szóval ennyit erről :) szerintem simán lesz, és az lehet, hogy a számai feljavítottak, de kinek nem? viszont ő élőben is megmutatta, hogy tényleg van hangja, egyénisége.
2010. nov. 13. 22:45
 17/19 anonim ***** válasza:

14.válaszolóra én rácáfolnék.16 éves múltam és hatalmas M fan vagyok már 6 éve.:-P

Hogy a kérdésre is válaszoljak,szerintem Gaga sosem lesz "akkora",mint Madonna.Vegyük majd csak példának az ùj turnéját,az MDNA-t...

2012. máj. 27. 17:46
 18/19 dlizi ***** válasza:
soha nem lesz olyan nagy sztár mint madonna
2013. jan. 2. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:

valóban Madonna ma már egy fogalom, és amit ma popzene és stílus alatt értünk azt nagyban Madonnának köszönhetjük! Ezt el kell ismerni ha tetszik ha nem, ha valaki meg nem ismeri el, az nincs tisztában elég sok mindennel.

Lady Gaga.. nos.. én személyszerint nem szeretem. Madonna rajongó vagyok. Azt azonban elismerem, hogy gagának jó hangja van (és ezt minden M fannak el kéne), látványosak a videóklipjei és van személyisége és saját véleménye (de azt meg Madonna formálta, ezt meg a Gaga rajongóknek kell elismerni!:D)

2014. jún. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!