Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Britney...

Mi a véleményetek Britney Spearsről (elsősorban a zenéjéről)?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ő.. fiatalabb korában volt egy jellegzetes hangja és stílusa. Most már kevésbé alapoznak erre a számaiban. Sőt egyáltalán vannak még számai? Szegény eléggé lefutott meg kicsit be is kattant vagy én nem tudom. Régebben szimpibb volt most meg már nagyon sokan cseszegetik szegény. Nekem nincs vele bajom személy szerint. A mi sztáraink alapból jobban lejáratják magukat mint spirs kisassziny mégis sztárolják őket.. De mikor kopasz volt nagyon csúnya volt XD
2013. jan. 25. 01:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a zenéjét, dallamosak és fülbemászóak,igaz a régebbi számai jobbak voltak. Pl. a legújabb számában (Scream & Shout William-mel) alig énekel...:(
2013. jan. 25. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Én szeretem,régebben nagyobb rajongója voltam.Osztom az 1.válaszoló véleményét.

A korai kétezres években nagyobb sikere volt.Nem világi tehetség de szerintem azért voltak nagy slágerei.

2013. jan. 25. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem Britney-t.

Leginkább régen szerettem: Born to make you happy, meg I'm not a girl not yet a woman, ekkoriban még jókislányos volt.

Aztán 20-21 éves volt mikor stílust váltott: I'm slave for you (tudod mikor vonaglik izzadtan) meg a Toxic meg Do something ezekben már szexibb meg kihívóbb stb. Szerintem ezek a dalai voltak a legjobbak. Meg itt még szép is volt.

Majd ugye jött neki a házassága, egymás után a 2 gyerek, lezüllött, meghízott, kopasz lett, drogos stb. Akkor már annyira nem bírtam.

De aztán mikor összeszedte magát: Circus, Gimmie more stb számok akkor kezdtem újra megkedvelni, de az már nem az igazi Britney. A mostani dala (Scream and shout) is jó szám, de nem is énekel benne. Ja meg én alapból jobban szeretem a pop meg R&B dalokat, ezeket a feltuningolt "húzós" zenéket nem igazán bírom. Britney akkor volt a legjobb mikor még ő volt a "pophercegnő", iszonyat jól táncolt, szép volt, jó alakú. De mit mondjak: akkor még csak 20-22 éves volt. Most meg már 31 is elmúlt.

Bocsiii hogy hosszú lett :D

2013. jan. 26. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem baromi jó zenéi vannak, sokat döngetem. Döngetném Őt magát is, nemcsak a zenéjét.
2013. jan. 29. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is pont úgy vagyok vele, mint a 4. válaszoló. Régen én is szerettem a zenéjét, amikor még jókislány imázsa volt, én meg 9-10 éves lehettem.:) Utána átváltott ribis stílusra, de még akkor is voltak jó számai egészen a Toxicig, aztán ugyebár jött a mélyzuhanása. Én nagyra becsülöm benne, hogy sikerült felépülnie azok után, amiken keresztülment, mert sajnos sok sztárnak nem sikerült, és hogy visszatért a zenei életbe. De már csak árnyéka önmagának. A zenéje színvonala is eléggé alacsonyra süllyedt, mondjuk régen sem aratott osztatlan sikert a kritikusoknál, de a Blackouttól meg pláne. A legutóbbi budapesti koncertjéről is lehúzó kritikákat írtak pl. hogy már tátogni sem jól a playbackre, a tánc is nehézkesen megy neki, tönkretette az alakját és előnytelen ruhákat húz rá... Én elég erőltetettnek éreztem, hogy alig lábalt ki az összeomlásából, máris újra belevetette magát vagy éppen visszalökték a zeneiparba. Jót tett volna neki, ha pár évre teljesen visszavonul teljesen, a médiától is, és megerősödik lelkileg. De ahogy látom, mostanában jó formában van és új albumon dolgozik, szóval még ismét felragyoghat a csillaga. :D

Bocs, hogy ilyen hosszú lett. :)

2013. szept. 28. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!