Mi a véleményetek Britney Spearsről (elsősorban a zenéjéről)?
Én szeretem,régebben nagyobb rajongója voltam.Osztom az 1.válaszoló véleményét.
A korai kétezres években nagyobb sikere volt.Nem világi tehetség de szerintem azért voltak nagy slágerei.
Én szeretem Britney-t.
Leginkább régen szerettem: Born to make you happy, meg I'm not a girl not yet a woman, ekkoriban még jókislányos volt.
Aztán 20-21 éves volt mikor stílust váltott: I'm slave for you (tudod mikor vonaglik izzadtan) meg a Toxic meg Do something ezekben már szexibb meg kihívóbb stb. Szerintem ezek a dalai voltak a legjobbak. Meg itt még szép is volt.
Majd ugye jött neki a házassága, egymás után a 2 gyerek, lezüllött, meghízott, kopasz lett, drogos stb. Akkor már annyira nem bírtam.
De aztán mikor összeszedte magát: Circus, Gimmie more stb számok akkor kezdtem újra megkedvelni, de az már nem az igazi Britney. A mostani dala (Scream and shout) is jó szám, de nem is énekel benne. Ja meg én alapból jobban szeretem a pop meg R&B dalokat, ezeket a feltuningolt "húzós" zenéket nem igazán bírom. Britney akkor volt a legjobb mikor még ő volt a "pophercegnő", iszonyat jól táncolt, szép volt, jó alakú. De mit mondjak: akkor még csak 20-22 éves volt. Most meg már 31 is elmúlt.
Bocsiii hogy hosszú lett :D
Én is pont úgy vagyok vele, mint a 4. válaszoló. Régen én is szerettem a zenéjét, amikor még jókislány imázsa volt, én meg 9-10 éves lehettem.:) Utána átváltott ribis stílusra, de még akkor is voltak jó számai egészen a Toxicig, aztán ugyebár jött a mélyzuhanása. Én nagyra becsülöm benne, hogy sikerült felépülnie azok után, amiken keresztülment, mert sajnos sok sztárnak nem sikerült, és hogy visszatért a zenei életbe. De már csak árnyéka önmagának. A zenéje színvonala is eléggé alacsonyra süllyedt, mondjuk régen sem aratott osztatlan sikert a kritikusoknál, de a Blackouttól meg pláne. A legutóbbi budapesti koncertjéről is lehúzó kritikákat írtak pl. hogy már tátogni sem jól a playbackre, a tánc is nehézkesen megy neki, tönkretette az alakját és előnytelen ruhákat húz rá... Én elég erőltetettnek éreztem, hogy alig lábalt ki az összeomlásából, máris újra belevetette magát vagy éppen visszalökték a zeneiparba. Jót tett volna neki, ha pár évre teljesen visszavonul teljesen, a médiától is, és megerősödik lelkileg. De ahogy látom, mostanában jó formában van és új albumon dolgozik, szóval még ismét felragyoghat a csillaga. :D
Bocs, hogy ilyen hosszú lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!