Láttátok már Zayn Malik új haját?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? NORMÁLIS VÁLASZOKAT! please2013. jan. 19. 13:44
1/12 anonim válasza:
Igen és szerintem olyan mint egy cuki kis manóóóó :$$ Olyan édiiiiii *---------* <33333
2/12 anonim válasza:
linkelne valaki képet? mintha láttam volna, de nem bizti h az új... :)
5/12 anonim válasza:
köszi :) igen, akkor jó képet láttam. hát, jó ez, de nekem az előző jobban tetszett *-*
6/12 A kérdező kommentje:
bocsi, később láttam h. már linkeltél
2013. jan. 19. 14:25
7/12 anonim válasza:
Kérdező,te mit gondolsz róla?:)
8/12 A kérdező kommentje:
Őszintén? hááát nekem nagyon nagy kedvencem Zayn , csak hát szntem ez a kép kicsit kiábrándító. Pl. ott a feje , ilyen kis gömbölyű feje volt? szntem nem , vagy a szeme ..te jó ég milyen szép szeme volt, itt meg ..más , a haja meg ....extra más :// Így is szeretem , csak olyan elhagyatott külseje lett :DDD de nem baj Zayn így szeretünk <3
2013. jan. 19. 15:14
9/12 anonim válasza:
Egyetértek :) De még így is olyan kis édes,meglehetne zabálni: $
(1.voltam)
10/12 anonim válasza:
Szerintem így is szupersexy és még mindig gyönyörű a szeme. A haj pedig olyan BradfordBadBoy-os (szerintem nagyon illik Zayn stílusához). Egyébként régebb óta ilyen a haja, csak eddig sapit hordott. *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!