Mi a véleményetek az 'One Direction' -ról?
nekem nem a stílusom, amit csinálnak, és szerintem borzasztóan túlértékelt banda.
a maguk műfajában végülis aranyosak, van pár jó számuk. főképp a rajongóik azok, akiktől a hátamon is feláll a szőr, tisztelet a kivételnek. elég régen történt ugyan, de még felhozom, hogy amikr Mitch Lucker (a suicide silence énekese) meghalt, a kis drágák olyanoakt tweeteltek, hogy biztosan emós volt, jó is, hogy meghalt. aztán az öt éves kislányának modnták, hogy ha annyira hiányzik az apja, ölje meg magát, és láthatja. rendben, vannak hülye emberek, de ami a legjobban elszomorított, hogy a banda nem mondott erről semmit, pedig a hatalmukat kihasználhatnák arra, hogy megtanítsák a fiatalokat, hogy a halál nem vicc. s
annem akartam senkit megbántai, de te kérdezted a véleményem :)
15/L
Én úgy mostanában szerettem meg őket. Nagyon jó fejek, de engem nem a "cuki pofijuk" fogott meg előszőr, hanem a számaik tetszettek nagyon, és miután azokat megszerettem, utána jártam utána a fiúknak, néztem videokat, érdekességeket olvastam, stb, és őket magukat is nagyon megszerettem. Nem tartozom az őrjöngő, sikítozós rajongók köreibe, mert azok engem is idegesítenek. De a lényeg hogy szeretem a 1D-t. :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!