Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jean Reno tényleg meghalt?

Jean Reno tényleg meghalt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Elég szégyen, hogy 2012-ben képtelenek az emebrek még mindig a google-t használni.

[link]

2012. dec. 28. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszodat,nagyon sokat segített!:)

A google-t elég jól tudom használni (gondolod, hogy nem néztem utána az elmúlt napokban?!!! ), a szégyen inkább az, hogy a príma google is tele van ellentétes híresztelésekkel.

Szóval ha netán valaki tud valami pontos hírt, megírná?

Nem haragszom meg, ha az előző hozzászólóhoz képest kevésbé "érdekes" hangvétellel válaszol:)

Köszi

2012. dec. 28. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Segítek, mert látom lassú a felfogásod. Aki meghalt, annak ki van rakva az elhalálozás dátuma wikipédiára. Nincs kirakva, ergó nem halt meg.
2012. dec. 28. 15:58
 4/7 anonim válasza:
Jean Renault
2012. dec. 30. 13:29
 5/7 anonim válasza:

Első hozzászólónak:

Vannak emberek, akiknek nem lételemük a számítógép, ezért nem kell őket lebunkózni; nem vagyunk egyformák; megtörténhet, hogy egyéb dologban például sokkal okosabbak, tehetségesebbek, mint Te. Csak éppen nem annyira nagyképűek.

(Ugyanannyi erővel például én is megkérdezhetném, hogy hol tanultál meg magyarul írni; mert az "emebrek" nem magyar szó...)

Azonkívül szerintem ez az oldal pont azért van, hogy akik valamiben is rászorulnak, kérdéseket tegyenek fel, amire értelmes válaszokat kaphatnak.

Amúgy a Wikipédiát is emberek szerkesztik, és az emberek tévedhetnek; élő példa arra, amit a kérdező kérdezett; bizonyításul,bemásolom a Jean Reno-ról írt, Wikipédia szócikk (!) egy mondatát, ami szerintem pont azt hangsúlyozza ki, hogy a Wikipédia szerkesztői nem vállalnak felelőséget a leírtakért...

"Ez a szócikk részben vagy egészben a Jean Reno című francia Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul"

A kérdezőnek:

Kérdésedre a választ megkapod az alábbi linken:

[link]

Üdv és B.U.É.K

2013. jan. 1. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Elgépelésnek hívják, tényleg nem vagy nagyképű... (de)
2013. jan. 1. 15:52
 7/7 anonim válasza:
Minden halálhírnek azért nem kéne bedőlni..
2013. ápr. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!