Jean Reno tényleg meghalt?
Elég szégyen, hogy 2012-ben képtelenek az emebrek még mindig a google-t használni.
Köszönöm a kedves válaszodat,nagyon sokat segített!:)
A google-t elég jól tudom használni (gondolod, hogy nem néztem utána az elmúlt napokban?!!! ), a szégyen inkább az, hogy a príma google is tele van ellentétes híresztelésekkel.
Szóval ha netán valaki tud valami pontos hírt, megírná?
Nem haragszom meg, ha az előző hozzászólóhoz képest kevésbé "érdekes" hangvétellel válaszol:)
Köszi
Első hozzászólónak:
Vannak emberek, akiknek nem lételemük a számítógép, ezért nem kell őket lebunkózni; nem vagyunk egyformák; megtörténhet, hogy egyéb dologban például sokkal okosabbak, tehetségesebbek, mint Te. Csak éppen nem annyira nagyképűek.
(Ugyanannyi erővel például én is megkérdezhetném, hogy hol tanultál meg magyarul írni; mert az "emebrek" nem magyar szó...)
Azonkívül szerintem ez az oldal pont azért van, hogy akik valamiben is rászorulnak, kérdéseket tegyenek fel, amire értelmes válaszokat kaphatnak.
Amúgy a Wikipédiát is emberek szerkesztik, és az emberek tévedhetnek; élő példa arra, amit a kérdező kérdezett; bizonyításul,bemásolom a Jean Reno-ról írt, Wikipédia szócikk (!) egy mondatát, ami szerintem pont azt hangsúlyozza ki, hogy a Wikipédia szerkesztői nem vállalnak felelőséget a leírtakért...
"Ez a szócikk részben vagy egészben a Jean Reno című francia Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul"
A kérdezőnek:
Kérdésedre a választ megkapod az alábbi linken:
Üdv és B.U.É.K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!