Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Zentai Márknak van elérhetősége?

Zentai Márknak van elérhetősége?

Figyelt kérdés
pl. az Iwiwen
2009. aug. 24. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Iwiwen elég könnyen ki tudod deríteni, keress rá :) De nem igazán hiszem, hogy van "valós adatokkal".

Szerintem inkább a menedzserén keresztül tudnád elérni!

Amúgy nekem van egy jó Mark-sztorim, van egy együttesünk, és pont Mark után léptünk fel, persze Markot majd szét akarták tépni a tinilányok, a nyakkendőjét vagdosták ollóval és hasonlók, erre miután lejött a színpadról, akkor abba az öltözőbe akart bemenni, ahol mi is voltunk, erre a lányaink úgy kizavarták, hogy lába nem érte a földet. Mondtam nekik, hogy ha én ezt most elköpöm odakint a tömegnek, hogy ti Mark mellett öltözhettetek volna és visszautasítottátok, akkor szerintem élve megnyúznak benneteket :D

2009. aug. 24. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
vannak 1páran ezt most honnan tudjam melyik az igazi Márk /Zentai Márk fan club rajongó stb.....
2009. aug. 24. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
fúj az olyan nyomi gyerek XDD már bocs.
2009. okt. 21. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
xD
2019. jan. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!