Angleth kérdése:
Mi Szabó Erika elérhetősége? :D
Figyelt kérdés
Hello, tudom illetlen kérdés és semmi közöm hozzá, csak kíváncsi vagyok, valaki ismeri e közelebbről őt és tudja a telefonszámát, de már egy email-nek is örülnék :DD
Egyébként meg az a 14 éves "zaklató" honnan tudhatta meg a számát?
2011. máj. 21. 23:50
2/3 anonim válasza:
Rákerestem már, látom tényleg egy jelentéktelen senki, ahogy gondoltam. De te komolyan gondolod, hogy az elérhetőségét csak úgy kiadja? Aki meg tudja, az úgyse mondja el csak családi körben.
3/3 A kérdező kommentje:
Szabó Erika játszott régen a Barátok Köztben, és nem rég kapta meg a szerepet az Üvegtigris 3-ban, ahol egy modellt játszik.
Csak poénból voltam kíváncsi az elérhetőségeire, azt hittem, hogy valaki tudja. :D Egyébként meg nem vagyok hülye, tudom, hogy senki sem fogja kiadni a telefonszámát. De ha a fiúnak megvolt, akkor az a valaki a családjából zaklatta őt?
2011. máj. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!