Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Madonna: hot or not?

Madonna: hot or not?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, Madonna nem öregedett még ki abból, hogy úgy énekeljen mint egy huszonéves? Vagy a pop nagyasszony kortalan?
2009. aug. 23. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindig is egy sz@r volt, de most meg mar valoban kicsit gusztustalan...
2009. aug. 23. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenkinek a zene világában, neki is vannak rajongói és utálói. Személy szerint soha nem szerettem, kivéve talán egy - két számot, ami igazán megfogott. Azt sem mondanám, hogy úgy énekel, mint egy húsz éves, de ez nem is kritérium, és a pop nagyasszonyának sem nevezném. Hogy kiöregedett-e már? Tina Turner mennyivel idősebb, de az ő koncertjére bármikor sorba állnék egy napot a jegyért. Egyszerűen csak vannak ( és nem is kevesen)akik szeretik. Te pedig majd eldöntöd, lesz rá időd, gondolom, hogy még nagyon sokáig fog énekelni.
2009. aug. 23. 21:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó, hogy nem lehet egy bizonyos kor után énekelni, csak ha mondjuk képeket keresel róla, mindegyik ilyen bugyis meg minden, pedig már elmúlt ötven...oké, én kevesebb, mint fele annyi idős vagyok, mint ő, és ő sokkal jobb kondiban van, mint én, de szerintem ez mégiscsak furcsa...

Meg ez a "sticky & sweet tour" és "hard candy"... Nem tudom, nekem nem tűnik az életkorához passzolónak.

2009. aug. 23. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanolyan idős vagyok, mint ő, igy a kezdetektől figyelemmel tudtam kisérni, minig is hires volt a botrányairól, az illetlen szövegeiről, a modortalan viselkedéséről. Vagy soha senki nem tudta meggyőzni róla, hogy szép az, amit művel, vagy ő egyszerűen ilyen, habár én inkább úgy gondolom, hogy igy adja el magát. Ezért mondtam, hogy vannak akik szeretik, ők nagyon szeretik, és vannak, aki nem. Nemigazán van olyan, hogy kicsit tetszik, vagy meghalsz érte, vagy figyelmen kivűl hagyod. Ennyi.
2009. aug. 23. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem szánalmas,ahogy tinilány módjára riszálja a löttyedt valagát.Dehát mindígis egy számító,gátlástalan rib@nc volt - most még ráadásul visszataszító és röhejes is.
2009. aug. 24. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Régen jó hangja volt,de most már szerintem túl öreg ahhoz,hogy koncertet adjon!De aki szereti annak megfelel..
2009. aug. 24. 13:00
 7/9 anonim válasza:
Madonna egy ikon. Nem szent, de nagy.
2009. szept. 25. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
NOT!
2009. okt. 21. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso valasz nagyon komoly! :-)
2009. okt. 21. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!