Mit gondoltok Johnny Deppről?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc filmetek amiben játszik?2009. aug. 23. 10:38
11/24 anonim válasza:
Kedvelem! Nagyon jó színész!
Sweeney Todd illetve a Karib tenger kalózai
12/24 anonim válasza:
Imádom Johnny-t! Még az élettörténetét végigkísérő könyv is megvan!
13/24 anonim válasza:
Valaki itt előttem írta,hogy klisés szerepeket vesz elő...nah..hát sok minden igaz Johnnyra..de ez nagyon nem.Mindig ámulatba ejt,hogy néhány szerepben annyira máshogy játszik,hogy ha nem ismerném őt,mint színészt,nem jönnék rá,hogy JÉ..az előző filmben is ő volt.Lehet,hogy mostanság a csapból is ő folyik,de ez nem miatta van.Nem az a tipikus felvágós színész.Szerintem,ha senkit nem érdekelne,ő akkor is színészkedne,mert ezt élvezi.Amúgy azóta figyelt a sok tinilány így fel rá,amióta a Karibokat leforgatta.Előtte,amikor még elég sok elvont filmben láthattuk,azt sem tudta néhány "rajongó",hogy kicsoda.Johnny Depp egy fantasztikusan jó színész.Belőle kevés van.Gondolom aranyos ember is lehet,már csak az "év legtöbb autógrammját kiosztott sztárja" cím miatt is.Ez a véleményem.
16/24 anonim válasza:
Szerintem a Betépve(Blow) a legjobb filmje.Az megrázó volt.És szép.Többi is jó, de ezt ki kellett emelnem:D
17/24 anonim válasza:
1.Csokoládé
2.Benny és Joon
3.Az asztronauta
4.Titkos ablak
5.Ollókezü Edward
6.Betépve
7.Don Juan De Marco
8. Charlie és a csokigyár
9. Közellenségek
wwwááááh, az összes filmjét szeretem :D És a Karib-ot is:)
(L)
21/L
18/24 anonim válasza:
A kedvenc színészem. A legjobb filmje szerintem a Fear and Loathing in Las Vegas. Még az elején a "bat country" olyan vicces. De az összes filmje tetszett, pl. az is, amit ő rendezett (The Brave).
19/24 anonim válasza:
A Cry baby-t meg nem említi senki, pedig az is nagyonnagy:D am nekem tetszett mindegyik filmje, amit láttam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!