Mit gondoltok Helena Bonham Carter-ről?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 09:35
12/19 anonim válasza:
Nekem is kedvenc, pont azért, mert olyan különc... És nekem is tetszik a játéka, ahogy Bellatrixet megtestesíti a Harry Potterben- bár nagyon kevés szerepe van :(-, és a Sweeney Toddban is nagyot alakít, habár a hangját gyönyörűnek nem nevezném... :D De tényleg nem volt rossz. :) Szerintem is beleillik a Tim Burton filmekbe.. És a Charlie és a csokigyár is nagyon jó volt, pedig az egy egészen más karakter. Kedvenc ;)
13/19 anonim válasza:
Uhh nem tudom miért de én őt tartom a világ legszexisebb nőjének egyszerűen imádom
14/19 wolflexy válasza:
Nem tudom hogy lehet rá azt mondani hogy visszataszító
Ez a nő roppant tehetséges kiváló színésznő. Minden filmjében remekül jáccik. Erről ennyit! -.-"
15/19 lena_14 válasza:
El sem tudom mondani. Szerelmes vagyok belé évek óta.
16/19 anonim válasza:
tökéletes. mindenki aki utálja most azonnal dögöljön meg sőt az is akinek egy rossz gondolata volt felőle az is. a hangja szerintem gyönyörű. ha valaki igazán szereti írjon rám: cukilala@gmail.com
Helena a világ legjobb színésznője. Mrs.lovett, és Bella... csodás
17/19 anonim válasza:
Cukiladygaga, köszi a privit, és az átkozódást. Pihenj egyet.
18/19 anonim válasza:
köszi nem, nem vagyok fáradt, légyszíves a nevemet ne írd el, és sajnálattal tölt el, hogy még mindig élsz. ):
19/19 anonim válasza:
Profi: A törődő édesanyától kezdve a sátáni gonoszig el tud mindent játszani. Nagyon tetszik a stílusa! Nekem is a Harry Potter óta a kedvencem függetlenül attól hogy két másik kedvenc szereplőmet is "megölte" (Tonks, Sirius) akik ráadásul még filmbeli rokonai is! Összegezve: Imádom, csak azt bánom hogy a legtöbb filmben meghal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!