1/9 anonim válasza:
Ez is csak valami àtveréses foto.
Kitudja lehet müpénisz?
Lady Gaga eléggé extrém viselkedésü nö,lehet ö maga akart botrànyt,lehet valaki a fotot hamisitotta..Én hiszem hogy nö.
2/9 anonim válasza:
senki nem mondta, hogy nem nő.
kétnemű élőlény, vagyis hermafrodita :D
(de szerintem is ez az újabb kétségbeesett próbálkozás, hogy még extrémebbnek tűnjön az emberek szemében)
4/9 anonim válasza:
Szegény Lady GaGa nem tudja már, hogy mivel hívja fel magára a figyelmet... Mindent kitalál, lejáratja magát csak azért, hogy rá figyeljenek és róla szóljanak a hírek. Pedig ezelott szerettem, de az idétlen feltunési viszketegsége miatt kezdem megútálni.
5/9 anonim válasza:
Lady Gaga a zenéjéán és a stílusán kívül arról is híres, hogy képes minket meghökkenteni.Szerintem ez is csak egy újabb tréfa akar lenni, műpénisz.Hiszen ha férfi lenne vagy hermafrodita, akkor elég nehéz lene róla meztelen képeketc sinálni, ahol női teste van ott lenni isxDBár a photoshop sokmindenre képes:P
6/9 anonim válasza:
Hermafrodita és rákérdeztek egy interjúban és nem tagadta, igaz meg sem erősítette...
7/9 anonim válasza:
énis azt hallottam hogy hermafrodita :)
8/9 anonim válasza:
Te hülye az egy gumibaba mellette. Az nem is ő. Tiszta homály a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!