Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a képről? Mert nekem nagyon ari (:

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 20. 13:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bárhogy is nézem.. nem hiszem h jake lenne.. Inkább az a psi aki helyettesítette volna ha nme izmosodik.. de lehet h tévedek :s
2009. aug. 20. 14:59
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
figyelj, nem mindenkinek tetszik ez a gyerek, mert ez nem számít pasinak. Hosszú haj??? na nem már!! csúnya nagyon. 16/L
2009. aug. 20. 15:02
 13/25 A kérdező kommentje:

hát utsó előtti.. lehet... nem tudom...

utsó, mert neked nem tetszik a hosszú haj az a te bajod:P

2009. aug. 20. 15:04
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
nekem ugyan nem baj. Nem bukom a csajos kinézetű pasikra
2009. aug. 20. 16:03
 15/25 anonim ***** válasza:

14:59-es vagyok..

Mást is megkérdeztem és szerintük se ő az

Ez a gyerek játszott a Szuper felsőtagozatban is :D

Légyszi írjon valaki hogy igazam van e :)

2009. aug. 20. 16:18
 16/25 anonim ***** válasza:

igen. itt a kép róla

[link]

2009. aug. 20. 16:25
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Ez Taylor Lautner vagy ki? Ha ő, (sztem ő) nagyon csúnya, én nembirom! Jobban szeretem R.Pattinsont
2009. aug. 20. 17:00
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
en is 14 vagyok es en se birom nagyon a sracot (ugy a karakteret mint a szineszt)...ellenben pattinson..hmm. Nah az mar mas kerdes
2009. aug. 20. 20:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Fú basszus.. De tudtam, hogy valakire nagyon hasonlít.. Rögtön Taylor jutott eszembe.. De így mondom, á biztos nem.. És totál beájultam, hogy milyen q. helyes a csávó.. :D

Hát így már nem véletlenül.. :D ♥

Basszus... :O A fenébe ezt megint eltoltam.. 16 vagyok és pár hónap múlva töltöm a 17et.. Áhh Basszus Mindig elcseszek valamit.. Most épp egy 13 éves tini lánykához hasonlítottak.. Hát kedves válaszoló.. Ebben nagyon tévedtél, hogy a 12-3 éves lányoknak jön csak be.. De hát ez van. Tévedni emberi dolog.. Amúgy te hány éves vagy? 20-23? Mert akkor már lenne egy kis megtartásod, hogy nem alacsonyodsz le így.. De szerintem te sem múltál 18 sőt lehetséges, hogy te is beletartozol abba a 13 éves korosztályba és csak megpróbálsz kitűnni. Mert ha valaki azt mondja piros akkor te azt mondod kék.. Lázadni lehet, de nem mindig tanácsos..:D Ha meg felnőtt vagy, hát nem kell lealacsonyodni és menni kell a következő kérdésre.. Én sem válaszolok az összes kérdésre amire csak rákattintok..

2009. aug. 20. 23:56
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem helyes,de rövid hajjal helyesebb.És egyébként ez nem Taylor Lautner,se Jacob,hanem STEVEN STRAIT.
2009. aug. 21. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!