Mi a véleményetek erről a képről? Mert nekem nagyon ari (:
hát utsó előtti.. lehet... nem tudom...
utsó, mert neked nem tetszik a hosszú haj az a te bajod:P
14:59-es vagyok..
Mást is megkérdeztem és szerintük se ő az
Ez a gyerek játszott a Szuper felsőtagozatban is :D
Légyszi írjon valaki hogy igazam van e :)
Fú basszus.. De tudtam, hogy valakire nagyon hasonlít.. Rögtön Taylor jutott eszembe.. De így mondom, á biztos nem.. És totál beájultam, hogy milyen q. helyes a csávó.. :D
Hát így már nem véletlenül.. :D ♥
Basszus... :O A fenébe ezt megint eltoltam.. 16 vagyok és pár hónap múlva töltöm a 17et.. Áhh Basszus Mindig elcseszek valamit.. Most épp egy 13 éves tini lánykához hasonlítottak.. Hát kedves válaszoló.. Ebben nagyon tévedtél, hogy a 12-3 éves lányoknak jön csak be.. De hát ez van. Tévedni emberi dolog.. Amúgy te hány éves vagy? 20-23? Mert akkor már lenne egy kis megtartásod, hogy nem alacsonyodsz le így.. De szerintem te sem múltál 18 sőt lehetséges, hogy te is beletartozol abba a 13 éves korosztályba és csak megpróbálsz kitűnni. Mert ha valaki azt mondja piros akkor te azt mondod kék.. Lázadni lehet, de nem mindig tanácsos..:D Ha meg felnőtt vagy, hát nem kell lealacsonyodni és menni kell a következő kérdésre.. Én sem válaszolok az összes kérdésre amire csak rákattintok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!