2/7 anonim válasza:
Aranyos srác elfogadnám öcsinek. :)
18/F
4/7 A kérdező kommentje:
igazából arra gondoltam hogy Justinnak itt másfajta haja van és sokat változott szerintem. és ezt szerettem volna tudni hogy szerintetek így jobban néz ki vagy nem.
2010. nov. 28. 11:10
5/7 anonim válasza:
Bocsi! Deh szerintem ugyanolyan b*zis!
6/7 anonim válasza:
Nagyon bepózol, atomra!
Kár, hogy nálam semmit nem ér el...
Ha ezzel azt akarja mutatni mennyire szexi nézése van... bukta, de nagyon, inkább egy kis óvódás kisfiú, aki megkapta élete első újságját...
Nem illik ő még a sztárvilágba...
Majd 3 év múlva elgondolkozok azon érdemes-e végighallgatni egy-egy számát.
7/7 anonim válasza:
Ooh de utálom!Nem igaz,hogy mindenhol ő van.Szerintem idáig is csúnya volt,most is az!!!Bocsi,ha te szereted de...én nem bírom elviselni,én nem ítélem el azokat,akik szeretik csak bosszant,hogy minden vele van tele meg,hogy túlsztárolják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!