Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szalai Vivien tényleg kur. Va?

Szalai Vivien tényleg kur. Va?

Figyelt kérdés
Kérdezték itt többen,hogy a könyveiben szereplő nő Bódy Szilvi e,de valaki írt egy elgondolkodtatót,hogy lehet hogy az írónő saját magáról ír.Azóta láttam a csajt tv-ben,kinézete alapján,ha Ő nem,vagy nem volt kur.va akkor senki.Mit gondoltok ?

2012. nov. 24. 23:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ez nem primitív!Te vagy a primitív mer véded.

Szerinted egy ilyen nő miért volt kint?Elég szűk látókörű meg naiv lehetsz,ha szerinted nem kur.válkodni ?

Sok újságíró van,és sok ma híres ember újságíróként kezdte,de az ilyenek miatt igenis szégyellni kell.

Amúgy férfi vagy nő vagy,erre én kíváncsi vagyok :D

2012. dec. 20. 10:07
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Számít ez valamit? :) Ismered személyesen őt, hogy már azt mondod elég egyértelmű gúnnyal az írásodban, hogy ILYEN nő? Kötve hiszem. Szép napot!
2012. dec. 20. 10:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne Te is szidsz sok embert pl: politikusokat,híres embereket,sorozatgyilkosokat,de azt kétlem hogy ismernéd őket személyesen..

Látszik rajta,hogy milyen nő,felőlem lehet újságíró,meg akár még kur.va is,csak ne vergődjön a médiában,meg ne írjon könyvet a kur.vákról.Köszi :)

2012. dec. 21. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Mekkora kretén vagy te kérdező.... XDD Egy vadbarom!! hehe
2012. dec. 22. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
10%

Inkább te vagy a szégyen, te írni sem tudó analfabéta XD

Csók...

2012. dec. 22. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

15-ös vagyok

A kérdezőre írtam!! Csak kifelejtettem.

2012. dec. 22. 21:09
 17/18 anonim válasza:

Azóta mi lett a csajból...

Te meddig vitted kérdező?

2018. nov. 11. 10:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát elég szomorú, hogy ilyen emberek akarnak újságírók lenni, mint te, kérdező. Mindenféle alap nélkül vonsz le következtetéseket, amiket megrögzötten el is hiszel magadnak. Belőled sosem lehet jó újságíró.

Egyébként pedig ne égesd magad, hogy lehet egy sorozatgyilkost és egy írót összehasonlítani? Ha neked az, hogy valaki a prostitúcióról könyvet ír, akkora bűn, mint embereket ölni, akkor hatalmas gond van a fejedben. Még ha prostituált is lenne, akkor sem hasonlítható össze, nem árt ő azzal senkinek. Természetesen ha például a lányom ilyen utakra lépne, az megérintene és mindent megtennék, hogy ne tegye, de könyörgöm... egy random nő engem véletlenül sem érdekel, hogy mit csinál a testével, nem árt ő nekem azzal semmit.

2019. szept. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!