Szalai Vivien tényleg kur. Va?
09:14 vagyok
Még valamit elfelejtettem.Én mozogtam luxus prostik és táncos lányok köreiben és én messziről kiszúrok egy lányt ha köze volt valaha vagy van kéjlényokhoz.Van egy fajta viselkedésük,ezt így nem tudom leírni neked de én egyből levágom ha valaki az vagy volt.És láttam egy 15 perce videot erről a hölgyről,egy riport volt.Nekem egyből lejött hogy magáról beszél,mert amikor beszélt a lányról akiről a könyvet írta sokszor mintha zavarba is lett volna vagy nem tudom.Ez nem biztos forrá de én úgy hallottam hogy Dubaiban volt munkálkodni..állítólag..
Érdekelne az a viselkedés :D Gondolom primitívek.Ez a Szalai azt mondta külsőről,öltözködésről senki nem mondaná meg hogy ki luxus prosti.Nagyon visszafogottak a való életben.Ő Hajú Péter műsorában minden volt,csak visszafogott nem...
Utolsó!Ez a csaj (Szalai) eredetileg újságíró,én is annak tanulok,de kezdem szégyellni az ilyenek miatt.Én is mintha olvastam volna hogy kint Dubaiban,de ha kint volt akkor egyértelmú,hogy miért volt kint,biztos nem csak tudósítani...
Látod, még a szövegértelmezés is nehezen megy. :) Egyáltalán nem a prostikról beszéltem. Van jócskán tapasztalatom újságírókkal, tudom, hogy milyenek. Tisztelet a maroknyi kivételnek! Tudod, hogy miért vagy primitív?
"Utolsó!Ez a csaj (Szalai) eredetileg újságíró,én is annak tanulok,de kezdem szégyellni az ilyenek miatt.Én is mintha olvastam volna hogy kint Dubaiban,de ha kint volt akkor egyértelmú,hogy miért volt kint,biztos nem csak tudósítani..."
Azért, mert olyasvalamit állítasz, amit bizonyítani nem tudsz! Vagy netán stabil bizonyítékaid vannak arról, hogy Szalai Vivien prostituált? Miért is kellene neked szégyellned magad azért, hogy ő milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!