Lányok! Robert Pattinson helyes vagy csúnya?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2009. aug. 16. 22:40
23/39 anonim válasza:
sztem igazi szépfiú! nem szeretem a szépfiúkat! szóval nem helyes és nem csúnya, hanem egy szépfiú, akire , ha ránézek, szinte már hánynom kell!
Gregory!XD
és most elnézést kék a rajongótábortól, de kamasz vagyok, és, ha már tanulnom kell, legalább lehessen saját véleményem bizonyos dolgokról, mint minden embernek.
24/39 anonim válasza:
Ilyen válasz,hogy tepsi fej..(nem sértésnek)de nekem arról a palacsinta jutott eszembe nem Robert Pattison!xD Na amúgy meg nekem bejön de csak vámpírként.Ja és egyetértek a 13:23-assal sztem a külső nem minden egy rendes fiú mindent megér!
14/L
25/39 anonim válasza:
26/39 anonim válasza:
Nekem a HP-ben nem tetszett, és amikor meghallottam, hogy ő játsza majd Edwardot, ki voltam akadva, hogy a rendező hova tette a szemét??? Aztán jött a film, megnéztem, és még mindig nem tetszett... Aztán elkezdtek cikkezni róla, és szinpatikus lett. Utána megnéztem a Dvd-n az extrákat, és néhány interjút a youtube-on, és nagyon megtetszett.. Szerintem a kisugárzása nélkül nem olyan helyes... De nézz meg egy interjút, és tuti elolvadsz... Amúgy a magazin fotókon nagyon helyes... :)
27/39 anonim válasza:
elfelejtettem: 21/L :) Bocsi :)
28/39 anonim válasza:
Nagyon helyes! És én nem vok twilight fan! Pláne helyes az előző által mellékelt képeken! :D
29/39 anonim válasza:
Ja, photoshoppal agyon retusálva... De úgy én is szép vagyok ^^ Egyébként meg semmi új nincs benne.
30/39 anonim válasza:
Se nem helyes, se nem csúnya de mégis van benne valami ami megfog!!! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!