Lányok! Robert Pattinson helyes vagy csúnya?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2009. aug. 16. 22:40
11/39 anonim válasza:
F*szomat már ezekkel a kérdésekkel. Soha az életben nem lesz olyan pasitok valami csöves troger cselédjei lesztek ugyis b*zzmeg... elég már ebböl a Robert Pattinsonból is minden nap 5X megkérdezik szerintetek helyes?? a f*sz kivan veletek
12/39 anonim válasza:
Jaa téényleg, ez volt Diggory a HP filmben... nem nem jön be, a TW-ot nem láttam, de a HP-ben rossz volt nézni hogy erre a gyerekre osztották Cedric szerepét..
13/39 anonim válasza:
15/39 anonim válasza:
Fúúj! Én úúúgy utálom! Tiszta ronda, undok feje van. Gyűlölöm azt a majmot. A HP-be elment, de azóta a könyökömön jön ki. Pf...(15)
16/39 anonim válasza:
Az első válaszoló meleg? MErt ha megdugná akkor az nem lány xD
Amúgy vámpírnak semmilyen, mivel az ALkonyatnak semmi köze a vámpírokhoz! Nem mondanám hogy ronda, de én sose külsőre mentem, ha ismerném őt, és tudnám milyen a személyisége akkkor tudnék véleményt nyilvánítani, számomra a külső egy nagyon mellékes dolog, hisz annyira nehéz manapság egy normális rendes fiút találni, az hogy milyen a külseje nehogy már visszariasszon ha végre találok egyet....
15/L
17/39 anonim válasza:
Mindenkinek a könyökén jön ki, mivel annyira nyalják a seggét!
18/39 A kérdező kommentje:
az utolsó előttinek: csak egy e-mailt kell írnod és máris rám találtál :) még helyes is vagyok persze nem Rober Pattinsonra hasonlítok :D
2009. aug. 17. 15:15
20/39 anonim válasza:
Nem de hej de jó hapsi de nem is csúnya kettő között^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!