Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Adjam fel? . Vagy mégsem? 22/F

Adjam fel? . Vagy mégsem? 22/F

Figyelt kérdés

Nagyon sokan dícsérnek a hangomért és a rap tudásomért és mondogatják hogy ne hagyjam abba és menjek az álmaim után mert egyszer hiszik hogy viszem valamire.

Rappelek, dalokat írok, és éneklek.Megpróbáltam 2 és fél éve a megasztárt idén viszont az X-Faktort, de mindkettőnél énekeltem, és elszorult a torkom mert nagyon izgulós vagyok,és e-miatt buktam el mindkétszer érzem,mert amikor felmegy az adrenalinom,eltorzítja a hangomat,de ez szerintem nem meglepő.

A megasztár első szériájából kiestem,az X-Faktornál viszont a harmadikba nem kerültem be.Talán azért buktam el, mert nem adtam ki magamból mindazt amit tudok,ugyanis a rap tudásomat nem mutattam meg,mert azt hittem hogy az X-ben csak énekelni szabad,de meglepetésemre a PJZ eljutott valameddig a rappel,és nagyon bántam hogy nem mutattam meg magamból az éneklésem mellett a szövegelési tudásomat.Nem vagyok önző típus,viselkedésre úgy képzeljetek el mint Caramelt, csendesebb fajta vagyok és tisztelettudó és megfelelő empátiával rendelkezem.Meg kell hogy jegyezzem azt is, hogy megtudom különböztetni a tehetségeseket a tehetségtelenektől,nem vagyok tipikus beképzelem magamnak hogy jó vagyok és akkor előre típus.

Régóta csinálom már, de a két bukásom után,már nem nagyon érdekelt az éneklés és rap...De nem hagy egyszerűen az érzés nyugodni,van egy belső hang bennem ami azt mondja hogy menj,csináld,mert megtudod csinálni, ne hagyd hogy a pesszimista kételyeid elnyomjanak.

Ezért most titeket (normális aranyos embereket) kérdezlek meg arról,hogy szerintetek mit tegyek?Könyörgöm hogy irigy és primitív emberek ne írjanak ide.

2012. nov. 22. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ezt szereted csinálni hát folytasd :)

Csak kiváncsiságból:Te mint rapper mennyit értettél meg a PJZ szövegeiből?

2012. nov. 22. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy mennyit értettem meg belőle? :) Hát tudod, nem szoktam bántani másokat, nem stílusom.A közönségnek köszönhetik azt hogy meddig jutottak,mivel ők szavaztak rájuk,és a PJZ-t nem tudom bántani e-miatt.Örülök neki hogy odáig is eljutottak,szeretem látni ahogy valaki álma teljesül,csak sajnos még én nem kerültem sorra és lehet nem is fogok.Köszi a komit.Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak pontosan, nézd meg ezt a linket,és rájössz hogy mennyit lehet érteni/mennyit értek meg a PJZ szövegeléséből. ---> http://www.youtube.com/watch?v=9OC9jtGRU78&feature=my_liked_.. ez a srác Heki, mindent elmond neked :)
2012. nov. 22. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira nevettem ezen a videón,hogy majdnem megállt a szivem.A lényegre térve viszont még szeretném kérni a kedves olvasókat hogy írhatnak válaszokat a kérdésemre,érdekel.
2012. nov. 22. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:

De jó,akkor legalább nem csak én vagyok így vele:)

"beszédhibás vagyok nézzétek el"

X'D

Amúgy visszatérve a témára,ha tényleg van tehetséged hozzá akkor csináld,mert mint a mellékelt példa mutatja nem feltétlenül a tehetségeseknek jön össze.

2012. nov. 22. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak úgy kíváncsiságból : benne voltál a tv-ben?Mutattak téged?:) Érdekelne,ha igen.^^

Egyébként meg : nekem is mindenem a zene,az éneklés,és ez az álmom,hogy egyszer jelentkezzek egy ilyen műsorba,megmutassam a tehetségem,ezért akarok küzdeni mindenáron.Átérzem amit te,és azt mondom,hogy SOHA NE ADD FEL!Küzdj az álmodért,és jelentkezz akár még 5-ször is ilyen tehetségkutatókba,és bízz magadban!Koncentrálj! Sok sikert hozzá!:)

2012. nov. 22. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a komikat :) Kedves vagy utolsó! Köszönöm

Egyébként van videóim,ha felfeditek magatokat nekem facebookon akkor én is elküldöm a videóimat nektek hogy láthassátok.Gyébként a megasztárban mutattak a neten ahol a castingokat vissza lehetett nézni,ott voltam megjelölve 5 csillaggal az ötből,mint legjobb férfi előadó,látjátok még sem hívtak vissza élesbe.Az X-Faktorba egyáltalán nem mutattak.De akkor hát legyen,megpróbálom még :)

2012. nov. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!