Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek, hogy lehetett...

Szerintetek, hogy lehetett Brad Pitt olyan hülye, hogy otthagyta Jennifer Anistont Angelina Jolie-ért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rég lerágott csont, csak pont most olvastam róluk egy cikket és eszembejutott, hogy még most se értem, hogy lehet valaki ennyire ostoba. Össze se lehet hasonlítani a két nőt. Vajon ő is bánja már? Szerintem biztos.

Mi a véleményetek?

Nem kérek "neked mi közöd hozzá" tipusú válasozkat!

2012. nov. 21. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is elgondolkodtam. De amúgy ha megnézed Jennifer még most is gyönyörű, Brad meg nagyon megöregedett mióta Angelinával van. És hiába hogy elvileg Angelina a világ legszebb nője, szerintem már nem olyan mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Hát hogy megbánta-e azt csak ő tudhatja. Állítólag ő már szeretett volna gyereket, Jennifer meg nem. Ami igaz is lehet, hiszen Bradéknek van vagy 8, Jennifernek meg egy sem pedig 42 éves asszem, pénze is lenne, alanyai is voltak rá.

Én úgy látom jól megvan Angelinával meg a gyerekekkel. Idilli, boldog nagy családnak tűnnek.

2012. nov. 21. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg nem öregedett meg.

50 éves f@szi létére jól tartja magát.

váltott egy fiatalabbra,gondolom ennyi.

meg valszeg meddő is lehet jennifer,brad meg akart saját kölyköt is nem csak kakukkot.

2012. nov. 23. 02:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos kihűlt a kapcsolat, elég sokat voltak együtt hollywoody-i viszonylatban...Gondolom nem vett zsákbamacskát, ismerte a nőt, mielőtt összeállt vele. Jennifer szerintem egy félrelépést megbocsátott volna, de Brad mást akart. Kölkeket, megkapta csapatostól, állítólag szépen nevelik őket, amennyire bírják.
2012. nov. 23. 17:12
 4/7 anonim válasza:
Tudom, közhelyes, de ne a külső alapján ítéljük meg őket. Lehet, hogy Angelina 1000x jobb ember, mint Jennifer.
2012. dec. 6. 10:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem...
2012. dec. 7. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

(bocsánat hogy ilyen hosszú a link!)

De ha ezt a képet megnézem nem értem azt, hogy hogy lehet azt mondani szebb Jennifer!

Ha pedig ezt nézem:

[link]

azt gondolom végre megkomolyodott Brad Pitt, és mellette lecsillapodott Angelina!

Szerintem jó páros és jól kiegészítik egymást!

Arról nem is beszélve,hogy ha már ennyi ideje együtt vannak és nem váltak/nak el akkor nyilván jól elvannak és lássuk be több köti össze őket (pl. az a 6 gyerek) mint Anistonnal.

2013. febr. 2. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
De kérdező! Honnan tudod, hogy nem jobb ember? Azért, mert szerelmesek lettek egymásba és ezt felmerték vállalni a világ előtt?! Hát én sok boldogságot kívánok nekik!!!
2013. júl. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!