Ki tetszik nektek Lisa Marie Presley (kék szemű és barna hajú) vagy Angelina Jolie (zöld szemű és barna hajú?
Figyelt kérdés
Szerintem Lisa Marie Presley olyan kis aranyos. Ötvöződik benne Elvis és Priscilla szépsége és Elvis nemeslelkűsége és jószívűsége.2012. szept. 15. 18:39
1/7 anonim válasza:
egyik se tetszik igazán, de inkább Lisa
2/7 anonim válasza:
Angelina arcfelépítése nagyon érdekes...nekem ő jobban tetszik.
3/7 anonim válasza:
Lisa Marie szerintem szebb (Jolie viszont tehetségesebb)
Elvis nemeslelkűségét meg inkább hagyjuk...
4/7 lisadm97 válasza:
egyértelmű hogy LISA... imádom a zenéjét
5/7 anonim válasza:
Szerintem csúnya mind2. Presleynek hülye alakú feje van, Jolie-nak a szája ronda.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig jolie elég csúnya kívül és belül is.
2013. dec. 26. 12:09
7/7 anonim válasza:
Hú. Hát nem mondom, hogy Lisa csúnya... De én soha nem láttam szépnek, mert nem szeretem azt a nőt. Annyira fáj amit tett, hogy az már szörnyű. Nem is értem, hogy miért nem halt még bele a bűntudatba...
Angelina Jolie szép! Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is. Annyira szimpatikus, hogy magához vett 3 gyereket is.
És támogatja a gyerekeket, jótékonykodik. Ez a lényeg.
Lisa pedig... Áh!
A kérdésedre válaszolva: Angie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!