Lányok, szerintetek Zac Efron nagyon csúnya vagy jól néz ki azért? Vagy inkább Nick Jonassal kevernétek?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2009. aug. 16. 13:46
21/29 anonim válasza:
Úristen-.-"
Ha csak ez a két választás van, akkor egyik sem...
Zac idegesítő (ő fogja Lightot játszani a Death Note amerikai koppintásában, úgyhogy eleve utálom:@), Nick meg egy kis sz@ros. Ő lenne az uccsó 2 pasi a Földön, akkor se kellene egyik sem.
16L
22/29 anonim válasza:
Zac inkább olyan macsó :D jó teste helyes jófej meg minden.. Nick meg olyan kisfius de helyes.. mind a kettő különböző és másért tetszenek :)
23/29 anonim válasza:
ha választani kell, akkor Zac Efron, róla láttam már olyan képet, amin egész jól néz ki, főleg a teste, de nem értem miért szerelmesek belé a kislányok 18/L
24/29 anonim válasza:
Zack-nek jó a teste. Nick cuki Legszivesebben mind2-őt hazavinném:D
27/29 anonim válasza:
Nick nagyon aranyos... igen kicsit kisfiús, de akkoris cuki.. hát úgy olyan hűdenagyon egyik sem jön be.. főleg zac efron.. inkább kipucolhatná a fülét pózolgatás helyett.. ;O
28/29 anonim válasza:
szerintem zac h*lye,undorító,b*zi.nickbe meg nincs semmi hiba
29/29 anonim válasza:
ZAC!!! jobb a teste helyeseb a stílusa is jobb ..a jónás kölyök nagyon el van szállva magától xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!