Rihanna miért lett ilyen csúnya?
Figyelt kérdés
Régen:
Most:
Régebben sokkal szebb volt,kicsit bájos,kicsit szexis,most meg olyan olyan mint egy bányarém!!!vagy nem???Meg a mostani hajai nagyon rosszak...A szőke hülyén áll neki,főleg,hogy rövid a vörös nagyon gáz...
És újabban szilikonos a melle???vagy ez csak egy pletyka?
2010. dec. 25. 19:25
1/14 anonim válasza:
Vagányabb, nőiesebb, bevállalósabb, kísérletezőbb, érettebb lett.
De nem csúnya sztem.
2/14 anonim válasza:
sztem meg a korábbiakon volt csúnya olyan kislányosabb volt
3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem régen túl kislányos,most túl bevállalós,a kettő között volt a jó.2006 végén és 2007 elején,de most nagyon gáz.De ez csak az én véleményem:)A melle szilikonos?
2010. dec. 25. 19:59
5/14 anonim válasza:
Mert régen kevesebb volt a zsír rajta és egy fiatalabb mindig sokkal szebb amúgy is.
6/14 anonim válasza:
hát igen, mert most nagyon hájas, ugye?
7/14 onyx83 válasza:
Szerintem,változik az ember..így ő is.A szépség relatív.Mindenki mást lát szépnek.Sztem ő egy szép arcú nő,és így bármilyen haj jól áll neki.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. dec. 26. 19:39
9/14 anonim válasza:
Szerintem maga az ember ugyanolyan, mint volt, csak a haja más meg a ruhatára valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!