Elvégezte Lilu a jogi egyetemet?
nagyon ügyes vagy...legalább annyira képben vagy, hogy ismersz 6 magyar politikust. ez már nem semmi.
igen. én hoztam fel példának, de nem pejoratív (remélem érted mit jelent) értelemben, ahogy te kezdtél el róluk beszélni....
a jogi diplomával meg nem fogom kitörölni a seggem ( képzeld lesz mivel, jó úton haladok felé:), hanem lesz egy jó kis állásom, lakásom, pénzem, autóm, míg te válaszolgatsz majd továbbra is hülyeségeket ezen az oldalon és álmodni sem mersz majd olyan jó szakmáról, mint ami nekem lesz...hiába, van akiknek a szakközép jut...
Ezt megcáfolom,igen most nem bántani akarlak utolsó,de ÁLLÁSod lesz,bizony és nem fogsz haladni semelyik irányba sajnos,a siker nem függ a diplomától ezt hidd el,én járok egyetemre mondjuk ELTE-proginf,egy rakás sz_r az egész,az életre nem készít fel.És tényleg nem akartalak lehordani,csak sajnos ez a tendencia,sok gazdag ember van akit kivágtak a suliból és sikeres boldog.
Ott van Bill Gates.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!