Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Elvégezte Lilu a jogi egyetemet?

Elvégezte Lilu a jogi egyetemet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 02:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Kapásból minimum 6 politikust feltudnék sorolni (amúgy azt hol írtam, hogy mindegy politikus ott végzett?), ha kíváncsi vagy rá. A zsidó gyereket, te hoztad fel, úgyhogy szerintem töröld ki a segged a jogi diplomáddal.
2009. szept. 20. 23:20
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
ha egyáltalán lesz mivel....
2009. szept. 20. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

nagyon ügyes vagy...legalább annyira képben vagy, hogy ismersz 6 magyar politikust. ez már nem semmi.

igen. én hoztam fel példának, de nem pejoratív (remélem érted mit jelent) értelemben, ahogy te kezdtél el róluk beszélni....

a jogi diplomával meg nem fogom kitörölni a seggem ( képzeld lesz mivel, jó úton haladok felé:), hanem lesz egy jó kis állásom, lakásom, pénzem, autóm, míg te válaszolgatsz majd továbbra is hülyeségeket ezen az oldalon és álmodni sem mersz majd olyan jó szakmáról, mint ami nekem lesz...hiába, van akiknek a szakközép jut...

2009. szept. 21. 15:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Látom nagyban megy a vita. Én sem akarom senkitől elvenni a kedvet. Jogon nagyon sokat kell tanulni és ha elvégzi az ember, de nincsenek kapcsolatai, akkor nem fizetődik ki a sok szorgalom. Sajnos tapasztalatból beszélek, egy ismerősöm elsőre kitűnőre elvégezte. Ügyvédapuka fiának, de inkább helyette bojtárkodott, nem ő hanem a srác vitte el a nagyobb pénzt a és nagyobb sikert. Ez sajnos így van manapság. Ezek ilyen szakmám, ahol aki érvényesül az a végzettsége nélkül is jólel tudna helyezkedni, csak így többet ér. Csomóan csak az 1 diplomára mennek aztán tök mést melóznak vele...
2009. szept. 21. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt megcáfolom,igen most nem bántani akarlak utolsó,de ÁLLÁSod lesz,bizony és nem fogsz haladni semelyik irányba sajnos,a siker nem függ a diplomától ezt hidd el,én járok egyetemre mondjuk ELTE-proginf,egy rakás sz_r az egész,az életre nem készít fel.És tényleg nem akartalak lehordani,csak sajnos ez a tendencia,sok gazdag ember van akit kivágtak a suliból és sikeres boldog.

Ott van Bill Gates.

2009. dec. 5. 17:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha igen,akkor is mit ért vele? (mármint agyilag) Kamerába mondta: "sz*pjatok le mind!"
2009. dec. 8. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Mit nyavajogtok a jogival? Én műszakira járok és nem nyavajgok, mert én választottam és szeretem. Ha nem kifizetődő akkor mért jársz jogira? Én mérnöknek tanulok abban a hitben, hogy ha sikerül akkor kapok egy jó állást. Ha nem hinnék ebben akkor nem járnák egyetemre. Amúgy a jogin, sok felesleges dolgot tanítanak. Csak az agysejtjeid ölöd.
2010. jan. 17. 21:57
 18/18 anonim válasza:
61%
Istenem, emberek. Most miért kell egymást cseszegtetni állandóan? Te is utolsó, okés te műszakira jársz mert azt szereted. Nyilvánvalóan jogra is azért megy valaki mert annak látja értelmét. Nem hiszem, hogyha én most szidnám a műszaki dolgokat, te nem háborodnál fel rögtön. Ennyi. Amúgy meg minden felsőoktatási intézményeben, vannak stréberek, protekciósok, olyanok akik szart se tudnak, csak végig bukdácsolják és olyanok is akik megtanulják a dolgokat,szerencséjük lesz és értelmes munkaerő válik belőlük. ennyi. A sz*pjatok le! történet, meg istenem azt ne mondd, hogy te még nem ökörködtél a barátaiddal? Nem szeretem Lilut, lehet az iskolát se végezte el, de rengeteg nagyon sok értelmes kedves ember van akik még csak a középiskolát se fejezték be. Lehet nem oylan okosak(vagy nem protekosok) de jóindulatú emberek. Meg ezek a szakmai fikázások ahj. Könyörgöm becsüljük már meg egymást és ne tudjuk már jobban a másiknál azt a dolgot amiben Ő VAN. A jogot meg lehet szidni. Tény, hogy az egyik olyan munka, amiben vagy nagyot szívsz és cseszheted az akármiylen úton megszerzett diplomád, vagy összejön, lesz egy rohadt jó unkahelyed és gennyesre keresed magad. Ált. aranyközépút nincs. És válaszolva az eredeti kérdésre: Lilu elvégezte a jogot, igaz nem a legnívósabb suliban , de el. Ja és a jog rohadt nehéz, ne szólja le senki, csak egyszer írd be a Google-be egy törvényt, vagy netán-tán egy alkotmányt tudsz egyet is) ÉS OLVASD EL. végig! NA UGYE, HOGY MILYEN KÖNNYŰ?
2010. nov. 14. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!