Elvégezte Lilu a jogi egyetemet?
Most képzeld!... 8-[
Ebből is látszik, hogy a jogi egyetemhez nem kell sok ész.
Még csak azt szeretném megtudni, hogyan került a TV-hez, mert nem sok tehetsége van a műsorvezetéshez (sem).
Mi az, hogy a jogi egyetemhez nem kell sok ész???
Voltál te már egyáltalán felsőoktatási intézménynek a közelében???
Én történetesen jogra járok és eszméletlen nehéz, jó én mondjuk az ELTE-re, egy Károli szintet nem nehéz megütni, Lilu lehet ott végzett.
De majd egy 2 hónapon át tartó viszgaidőszak után, amikor napi 14 órát tanulsz akkor ugass, hogy mihez nem kell ész.
Amúgy válasz: elvégezte, de szakvizsgát nem tett.
mi van? ti tuti még egy törvénybetűt nem láttatok...
én speciel kurv@ra nem vagyok gazdag, sőt melózok is suli mellett, nem apám anyám rakja alám a mercit meg nemtommit.
Úgyhogy ne fogalmazz sehogy olyan dolgokról, AMIRŐL FOGALMAD SINCSEN!
te olvasd át!
írtam, hogy nekem ,aki nem gazdag, annak is nehéz, illetve hamar nyomtam entert és másodiknak írtam, hogy annak is nehéz, aki gazdag, megcáfolandó a te baromságodat, miszerint, akinek van pénze, annak nem nehéz a jog...na ki a hülye?
te.....
Nézz már meg egykét politikust, neki, hogy van meg a diplomája...
és ne mondd már, hogy a zsidó barátoddal nem kivételeznek.
szerinted az összes politikus jogot végzett? olvass már el 1-2 önéletrajzot!
és nekem ne zsidózz itt, elegem van már az ilyen szövegekből!
majd, ha vért izzadva elvégzed a jogot, utána leülhetünk beszélgetni esetleg, addig gondold át 2szer a dolgokat, mielőtt leírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!