Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek szép ez a magyar...

Szerintetek szép ez a magyar modell?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Axente Vanessa magyar, világhírű modell van a képeken!

Kinek mi a véleményre róla? Szép?

2012. nov. 16. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Mondjuk az utolsó képen egész normálisan néz ki, de ott sem mondanám szépnek, viszont tipikus "modell-alapanyag". Szerintem a Palvin Barbi szebb, de hát ízlések és pofonok...
2012. nov. 16. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ijesztő a csaj . Az utolsó képen a legelviselhetőbb a kinézete.
2012. nov. 16. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első, és negyedik képen csinos, semmi több.
2012. nov. 16. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen, nem!
2012. nov. 17. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép és természetes. Persze vannak róla sokkal szebb képek is, de modell, olyannak kell kinéznie, amilyennek a megrendelő gondolja.

Palvin Barbara szerintem is szép, ez nem kétséges, de Vani igazi kifutóra termett high fashion modell, az ehhez passzoló tökéletes testtel!!

További sok sikert kívánok neki!:)

2012. nov. 17. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első és utolsó képen átlagos, a többin meg - szvsz - csúnya. :/ De megértem, hogy ilyen, hisz' ahogy itt valaki mondta már, úgy kell kinéznie, ahogy a megrendelő akarja.Az meg egy tévhit, hogy ha valaki modell, akkor gyönyörűnek kell lennie.De P. Barbi tényleg nagyon szép.
2012. nov. 17. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem sem egy világ szépe, sőőőt!
2012. nov. 17. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem túlzottan szép, átlagos. Viszont az ilyen semmilyen csajokból lehet a legtöbbféle külsőt kihozni, mindig máshogy néz ki, szóval modellnek nagyon is jó.
2012. nov. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!