Mit gondoltok az idei szépségkirálynőről? (Serdült Orsi)
Figyelt kérdés
A véleményekre lennék kíváncsi, mert én még mindig nem értem, hogy miért lett ő Magyarország legszebb leányzója. Az alakja és a haja szép, de az arca..hát nem tudom..
2009. aug. 14. 20:14
11/18 anonim válasza:
nálánál ezerszer szebb volt a legtöbb döntős ....
nemtom, aki nézte, emlékszik-e arra az alacsony fekete hajú csajra, asszem valami doktor volt. na pl az megnyerhette volna őhelyette
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, jogász volt:) Én is őt tartottam a legszebbnek, de még a 3. sem lett..
2009. aug. 16. 01:24
13/18 anonim válasza:
borzasztó döntés volt.szégyen.
14/18 anonim válasza:
Kávássy Leila(ügyvéd) nekem is bejött,bár ő se volt egy észlény,+borzsztó kicsi volt...
15/18 anonim válasza:
Ez egy hatalmas vicc hogy az ő fejére került a korona. Paródia, komolyan. Szégyen hogy Magyarország ilyen csúnya lánnyal indul világversenyen.
16/18 anonim válasza:
Röhejes mint a Kis Vuk. A hatás kb. ugyanolyan elborzasztó.
17/18 anonim válasza:
Fertelem pocsék vazze:S Egyszerűen nonszensz a sok vakegér zsűritag döntése:S
18/18 anonim válasza:
Kocsis Korinának kellett volna nyernie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!