Mi a véleményetek Eric Saade-ről?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon bírom :)és szerintem több figyelmet érdemelne.PL ilyen One Directionnál sokkal jobb mégse annyira híres -.-2012. okt. 29. 13:03
1/6 anonim válasza:
Több figyelmet? Azt már megkapta, 1 éve ilyenkor akkora sláger volt, mint most a 1D... lefutott, és lefut a 1D is, jövőre más lesz a menő.
2/6 A kérdező kommentje:
nem igaz mert az 1D már 2010 óta nagy sláger másik példa: Justin bieber 2009 óta.Eric közel se volt olyan híres mint ők pedig 100000x jobb
2012. okt. 29. 18:08
3/6 anonim válasza:
Azért nem olyan híres mert nem szerepelt valami béna tehetségkutatóba... azokat nagyon nyomatják,ezért többen ismerik őket.
Viszont Eric nagyon tehetséges és több figyelmet érdemel.:) azzal viszont nem értek egyet hogy lefutott. Csak szépen terjesztgeti a zenéjét
..;) <3
4/6 anonim válasza:
szerintem ő nem járt le, sőt, igazán még meg sem kezdődött a karriere. pár év múlva ő is a Hollywood-i hírességek közé fog tartozni :)
5/6 anonim válasza:
Nagyon jól énekel, jók a számai (amiket sokkal nagyobb részben írt ő maga mint pl az 1D a szövegeit), és van stílusa.
6/6 anonim válasza:
Imádom, már régóta a kedvenc énekesem, nagyon jól énekel és az összes számát imádooom. És attól még h nem volt tehetségkutatóban, 2010-ben a Melodifestivalen 3. helye miatt nagyon híres lett <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!