Ez hogy lehet? (Christina Aguilera)
Ugye a tehetsége vitathatatlan. A számai is nagyon jók.
Mégis miért van az, hogy nem szeretik őt annyira?
A legújabb száma a Your Body is egy nagy bukás lett.
Mi lett a régi rajongóival? Nektek mi a véleményetek erről? Lehet még olyan sikeres mint a Stripped vagy a B2B idején?
És ti mit szerettek és mit nem szerettek benne? Itt most elsősorban nem a tehetségére gondolok, hanem a természetére, tulajdonságaira, stb...
Köszönöm a valaszokat! :)
Épp a Lotus CD-met hallgatom és gondoltam írok ide.
Remek énekes, csak már nem elég fiatal. Ezt most nem úgy értem h vén hanem most a tizenéves kis bieberke ideje van és nem ez olyan daloknak aminek értelme van hanem inkább az érthetetlen rapnek.....
Súlyával semmi baj sincs (bár nekem is Bionic stílus jobban tetszett), mert mikor 2 dkg volt akkor sem vették a cd-ket és azt is fikázták....
Túl sokat várt az új számokkal. Volt egy kis baj a promóval is.....bár szerintem ez nem az ő hibája....nem neki kéne végigjárni az utcákat plakátolni....
Ott a baj h nem sokáig fognak jó énekesek maradni mivel nem az a szokás h bemész egy boltba és nézdcsak itt egy énekes akiről sohasem hallottam és megveszem......általában az emberek itt az új albuma a kedvenc énekesemnek gyerünk töltsük le a netről.....
Így fognak eltűnni az énekesek, h senki sem fog tudni arra költeni h megvegye a boltban........
Kicsit az új albumról, nagyon jók a számok csak kicsit rossz a hangosítás, mert válltozik a hangerő és az egyik másodpercben nem hallod a következőben pedig bele ordít a füledben....
Ímádlak Christina <3
A Hurt és a Bound to you száma nagyon nagy volt.
De volt még több jó is.
Valahogy évek óta nagyon nincs ott a médiában, talán régen sem annyira. Pedig tényleg szép hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!