Már egy ideje gyanusan figyelem: szerintetek is kismama végre Ördög Nóri?
Bocs hogy itt tettem fel a kérdést, de nem találtam megfelelő kategóriát, és tegnap ahogy néztük műsorvezetés közben, már a férjem is gyanusnak találta a pocakját:)
Én úgy örülnék neki:)
Nekem nem tűnt fel semmi a "kisfiún". Bocs, de néha már annyira idegesítő a "fontoskodása" minden műsorban. Szóval .. kicsit sok már!
Ettől függetlenül, ő is csak egy ember, akit megáldottak azzal a képességgel, hogy gyermeket tud szülni.
Ha tényleg kiderül, hogy gyermeket vár, akkor 9 hónapon keresztül ezt olvashatjuk, majd ha megszületik a pici, akkor pár évig is csak róla fogunk hallani mindenhol...
Az a baj, hogy sok a mondva csinált sztár. Nekem ő egyenlőre még semmit se rakott le az asztalra, nem úgy, mint a Gálvölgyi, Hernádi, stb..
mondjuk az tuti,hogy ha megszületik a gyereke,akkor nem ez jön majd a száján,hogy-oáááá-oáááá!
hanem ez-szavazóóóóón,már nincs sok időőőőő!
igazán eltűnhetne szülési szabira.
Tudtam:) Micsoda sas szemem van! Megveregettem a vállam.....
Egyébként szerintem nagyon aranyos, a haja nekem sem tetszik, de hát ízlések és pofonok... Én nagyon drukkoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!