Lady Gaga-nak tényleg pénisze is van?
Figyelt kérdés
Olvastam már több oldalon de elég számítógépesnek tűnő kép volt rolla.2009. aug. 7. 16:11
2/13 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van.Köszi hogy írtál!!!
2009. aug. 7. 18:02
4/13 anonim válasza:
Hát kedves kérdző, ezen én is meglepődtem, mikor irták az újságban, h Lady Gaga-nak töke van :D Egyes ujságok azt irják, h hermafrodita,mert egy fellépése során a miniszoknya alól a lába közt vmi péniszszerű kilógott, ez elég furcsa :O De sztem csak egy petyka az egész. De egész vicces XD
5/13 anonim válasza:
hát szerintem is ez hülyeség:)
bocsi az offért, de tudnál linkelni(vagy küldeni) egy ilyen képet? köszi..:)
6/13 anonim válasza:
Most nem értem miért mondjátok. Az tényleg igaz, hogy a média mindent eltúlozz egy rossz pillanat és mindent felnagyítanak... de ki tudja? Azért élnek hermafroditák a világon és miért ne lehetne jó hangjuk... :) Gondoljatok csak cartman anyjára a south parkból Na jó ez elég nagy túlzás volt... de akkor is...x) De ameddig ez nem tiszta ügy. Addig pletyka marad. De ha tényleg hermafrodita akkor én még jobban fogom bírni ... :):)
7/13 anonim válasza:
Dehogy.Hogy lenne már?Manapság mindent meglehet oldani hogy ugy tünjön,csak az a kérdés ki az dilis aki beveszi.
Neharagudj,de ez van.
8/13 A kérdező kommentje:
Igazad van csak ahogy láttam a képet fura volt és gondoltam rákérdezek itt.:)
2009. aug. 8. 13:31
9/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem!!!
2009. aug. 8. 14:49
10/13 anonim válasza:
mostméé?:D sztem tök normális xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!