Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Kristen...

Mi a véleményetek Kristen Stewartról az Alkonyat/Twilight sztárjáról másnéven Belláról?

Figyelt kérdés
szerintem nagyon szép csaj csak nem tok kiigazodnia személyiségén:D Jah és robert pattison is azt mondta h ezt nem szereti benne:D
2009. aug. 5. 19:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen tudom. Egey ertek. Ha nem vett volan ala semmit akkor olyan Lindsey L ohan-es lenne es nem lett volna kizarva egy olyan Paris Hilton-os cicivillantos balaset.
2009. aug. 30. 07:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon különleges. Olvas, jó zenéket hallgat,(nem tucat zenét), az interjúkon értelmes válaszokat ad, nincs elszállva magától, próbálja élni az életét.

Mint színésznő nagyon jól játszik szerintem! (a barátnőm szerint néhány jelenetnél vagy 20 féle mimikát ellő, mert nem tudja melyik illik oda-> szerintem ez hülyeség).

Külsőleg gyönyörű, nézzétek meg pl az EW Photoshoots-ot. Nagyon szép! És szerintem, ha valakinek ilyen szép hosszú lábai vannak, akkor megengedheti, hogy tornacipőt vegyen fel egy elegáns ruhához, mert a magassarkút amúgy is azért vesszük fel, hogy "kecsesebben járjunk", jobb legyen a tartásunk, és hosszabbnak tűnjön a láb. Nos, neki elég szép és elég vékony lábai vannak, így szerintem abban is jól nézett ki. Vagány csaj! :)

2009. szept. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!