Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a teljes neve Jared-nek a...

Mi a teljes neve Jared-nek a Twilight-ból?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A twilight-ban van Jared? Nem rémlik...

Viszont A Burok-ban az egyik főszereplő neve tudom hogy Jared, Jared Howe. Nem rá gondoltál véletlenül?

2010. ápr. 15. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Előttem válaszolónak: nem hinném ,hogy rá gondolt....A twilight-ban van Jared a vérfarkasok között....ha rá gondoltál, akkor szerintem nézz utána valamelyik twilight fan-site-on...
2010. ápr. 15. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah, hát lehet már rég olvastam:p :)
2010. ápr. 15. 20:18
 4/5 anonim válasza:
szia ha nekem ilyen gondom van akkor mindig a filmkatalógus.hu-ra megyek ott fent van több ezer film stáblistája története képek és más infók én ugyan nem láttam a filmet de itt könnyen megtalálhatod a választ! remélem segítettem [link]
2010. ápr. 22. 15:53
 5/5 anonim válasza:
Mostanában olvastam el újra az egész sorozatot, és majdnem teljesen biztos, hogy nem hangzik el sehol a vezetékneve. A filmben lehet, hogy igen, de igazából kétlem, mert nincs olyan hű de nagy szerepe se a könyvben, se a filmben.
2010. ápr. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!