Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki fog levetkőzni?

Szerintetek ki fog levetkőzni?

Figyelt kérdés

[link]

Nagy durranásra számít hazánk egyik férfimagazinja. Kiszivárgott információk szerint milliókat fizet egy nagyon ismert magyar televíziósnak, aki igent mondott a vetkőzésre.- Nem szeretnék túl sokat elárulni a szerződésről, hiszen az csak az érintett felekre tartozik. Annyit azonban elmondhatok, hogy végül a pénz volt az, ami meggyőzte az illetőt. Az eddigi legnagyobb összeget fizetjük ki. Nem félünk attól, hogy belebukunk, biztosak vagyunk a dolgunkban - nyilatkozta a Hír24-nek a főszerkesztő, aki úgy tervezi, október végén leleplezik magukat és titkukat.

2012. okt. 5. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Fodor Zsóka. (Magdianyus) Ennél nagyobb durranás nem hiszem hogy lenne.

(Bocs, de ez elméletileg a Szórakozás kategória. Nemdebár ?)

2012. okt. 5. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Televíziósnak általában a műsorvezetőket hívják, és nem a sorozatban szereplőket. Ha így nézed, akkor a műsorvezetőknél azért alapvető dolog hogy dekoratív legyen, így ennyi erővel lehetne 10-20 embert is mondani aki nagyon ismert (ki nem, ha egyszer a tévében van?). Maga a megfogalmazás alapján kereskedelmi tévés lehet, és az csak két csatornára korlátozódik. Férfimagazinnál előny, hogy fiatalokat raknak be, így annyira idős sem lehet. Azt is figyelembe lehet venni, hogy melyikük konzervatívabb vagy melyikük végez olyan komoly munkát, ami nem lenne összeegyeztethető a vetkőzéssel.

Tipp:

Tatár Csilla (29)

Ott lenne még Ördög Nóra (31), de mintha ő nemet mondott volna, és egy fotós férje van, aki mellett nem hiszem hogy a nagy pénzre van szüksége. De a válófélben lévő Demcsák Zsuzsa (34) is akár képbe kerülhetne.

Ha sejtelmes a megfogalmazás, és mégis sorozatszereplőkről van szó, akkor az a két napi sorozat jöhetne szóba, de az tele van pakolva fiatal-szép nőkkel, úgyhogy nehéz lenne megtippelni. Szabó Zsófi (24) beleillik abba hogy fiatal, korábban már készült róla épphogy vetkőző sorozat, így akár most többit mutatna (persze a tipikus Playboy-módon, leretusálva mindent).

2012. okt. 5. 12:57
 3/5 anonim válasza:
Én D. Tóth Krisztát tippelem. Szerintetek?
2012. okt. 6. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Először leírtam én is (majd töröltem), de miután közszolgálati munkát végez/végzett és most is olyan csatornánál van, szerintem kizárja a vetkőzést az, hogy komoly munkát végez. Inkább a celeb szinthez közeli emberek szoktak (többségében).

A másik akit először leírtam, de utána töröltem: Lilu. Neki is mintha lett volna valamilyen enyhébb szintű magazinos szereplése.

2012. okt. 6. 22:38
 5/5 anonim válasza:
Szerintem Erdélyi Mónika.
2012. okt. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!