Mi történt azzal a szexis Van Damme-mal? Miért lett ilyen borzalmas az arca?
A vele egykorú Tom Cruise,Brad Pitt,Johnny Depp,még mindig baromi jól néznek ki,akkor ezzel az emberrel mi történt!
De a többi sztár azért nem néz ki,mint ő!
Pár éve még nem így nézett ki!
Kábszer pia keményen!
Van már vagy 65 éves.
Amúgy meg én mutatok jobbat.
Nem tudom mi történt vele d tényleg jól meg van már öregedve. Lehet simán abbahagyta a sportot és az edzést nincs úgy kiglancolva mint a többi és a haja is előnytelen. De ha megnézed Bruce Vilist vagy Arnold Svarceneggert vagy Sztalónét ilyen lesifotókon pont ilyen ramatyul néznek ki. csak ők jobban szem előtt voltak és nem tűnt föl annyira hogy öregszenek. Vandamtól meg vagy 15 éve nem láttam egy filmet se.
Előző hozzászólónak mondanám, hogy a képen lévő Macaulay Culkin a reszkessetek betörők Kevinje, nem a sportot hagyta abba, hanem családi viták, és egyébb okok miatt kábítószerezni kezdett, majd börtönben ült, és végül részt vett egy elég kemény elvonókúrán...
Mellesleg Brad Pitt is elég rendesen öregszik, csak ő nincs még 60-65 körül mint Van Damme, Schwarzenegger vagy Stallone...
látom te is unatkozol!
Csak mondom,hogy 52 éves a Van Damme!
Nem így kéne kinéznie!
Akiket felsoroltam,1-2 évvel fiatalabb csak,rajtuk is látszik,hogy nem 30 évesek,de talán még sármosabbak is mint 30 évesen!
A kérdést nem unatkozásból tettem fel,hanem döbbenet ahogyan kinéz,pár éve még baromi jóképű pasas volt,itt valami kemény drog pia lehet!
Az öregedés mindenkire máshogy hat. van aki 45 évesen egy nagy rakás ..., van aki 60-70 évesen is dögös még.
Meg relatív h kinek mi jön be, Tom Cruisetól és Brad Pitt-től hányni tudnék, már elnézést a kifejezésért, de egy Stallonet vagy Mickey Rourkeot még ennyi idősen se dobnék ki az ágyamból. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!