Tade kérdése:
Jacko tenyleg meleg volt?
Figyelt kérdés
Hallottam mar olyan pletykakat is, hogy Jacko a sajat nemehez vonzodott. Nem tudom van-e alapja a pletykanak,de rengeteg kepet talaltam rola es P. Presley-rol, amik nekem olyan munek tunnek, sot sosem lattam olyan kepet amin ugy igazan not olelne szenvedelybol...2009. júl. 31. 17:07
3/13 anonim válasza:
URAMISTEN!!!MILYEN PLETYKÁK JÖNNEK MÉG??Miért nem hagyjátok nyugodni azt a szerencsétlen embert?
4/13 anonim válasza:
ténleg egyesek annyira kútúrálatlanok (itt nem a kérdezőre gondolok)...
szegényt hagyják már békében nyuodni...
és nem. nem volt meleg!!!
6/13 anonim válasza:
Nem volt meleg! Elvis lánya a felesége volt Michaelnek, de mindenki tudja, hogy csak érdekházasság volt.
Michaelnek csak plátói szerelmei voltak, mint egy gyermeknek, pl. Diana Ross, Liz Taylor, stb. Mert o orokre gyerek maradt, tehát nem meleg volt, hanem aszexuális!
Kevesen értik meg ezt, mikor valaki egyik nemhez sem vonzódik... pedig én is így vagyok ezzel!
Nem kell meghallgatni minden pletykát.
7/13 anonim válasza:
Ja és nem Priscilla Presley volt a felesége hanem Lisa Marie.
8/13 anonim válasza:
Gondolom nem. DE ezek csak rossz pletyiki ;)
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem...de honnan jött ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!