Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek tényleg meleg?

Szerintetek tényleg meleg?

Figyelt kérdés

Eric Saade-ről van szó. ő képviselte a svédeket az Eurovíziós dalfesztiválon, és mindenki szerint meleg. Pedig eszméletlen helyes... csakhogy van egy olyan videó, ahol smárol egy fiúval. ( bár szerintem ez csak vicc )

http://www.youtube.com/watch?v=s6Eqs6BjLt0&feature=player_em..

ez a link a videóhoz... De tudnátok olyan linkeket mutatni ami bebizonyítja hogy nem meleg? légyszi! nagyon fontos lenne, már csak azért is mert fogadást kötöttem rá...:D

2011. máj. 21. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Ki nem sz@rja le h ez a svéd sp hasonmás meleg-e vagy nem. Amúgymeg elég ránézni...
2011. máj. 21. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vicc, mi? Persze. Heteroszexuális férfiember még viccből sem csókolgatja más hímek száját. :S
2011. máj. 21. 15:48
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem meleg.
2011. máj. 21. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Könyörgöm, ő egy énekes... miért számít ez? Miért kell egyáltalán foglalkozni ezzel? Örökké felhozzátok, hogy ez vagy az meleg-e? Miért lényeges infó ez?
2011. máj. 21. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
A kérdezőnek lényeges.
2011. máj. 21. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

"és mindenki szerint meleg. Pedig eszméletlen helyes"

Mintha a kettő kizárná egymást...

DE örülök hogy más problémátok sincs,mint ez. :)

2011. máj. 21. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Állítolag van bnője!
2011. máj. 21. 21:03
 8/13 A kérdező kommentje:

"már csak azért is mert fogadást kötöttem rá...:D"

Megtisztelnétek azzal, hogy amikor próbáltok okos dolgokat írni, és beszólogatni, legalább a kérdést olvassátok végig, hogy tényleg kifogástalanul felsőbbrendűnek érezhessétek magatokat. És? Ha te magasról teszel arra, hogy ki milyen, meg nem érdekel, akkor mi a fészkes francnak kell ideírni valamit is? Gratulálni tudok. -.-"

Többinek köszönöm.

2011. máj. 22. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem miért kell ilyesmivel annyira foglalkozni, hogy még fogadást is kötök rá... nem mintha bele akarnék szólni, mert a te dolgod! Csak nekem furcsa, hogy úton-útfélen ez foglalkoztatja az embereket!
2011. máj. 23. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem nem meleg merthogy 3 éve együtt van Mollyval és ez a videó csak azt bizonyítja hogy szeret hülye lenni amúgy egyetértek totálisan helyesssss!!!!
2011. máj. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!