Szerintetek Jessica Alba a világ legszebb nője?
2012. szept. 15. 23:18
11/36 anonim válasza:
Messze van a legszebbtől?
LOL Már az is baj ha nincs felfújva tehéntrágyával az ajka és nincsen 200 kg-os szilikon melle?Nem a legszebb de azért a legjobbak közé tartozik
12/36 anonim válasza:
A barátnőm a világ legszebb nője.
Vagyis az exem.
13/36 anonim válasza:
Hát mondjuk elég konkrét a csaj, szó se róla, de szerintem közel sem ő a legszebb. A legszebbet (az én ízlésem szerint) a hercegnős külsejű csajok között kell keresni, ő túl babás.
15/36 anonim válasza:
Hát semmi szépet nem látok benne. Kb. minden második csaj néz így ki, elég rendesen el tudna vegyülni a tömegben... Bár nekem pont sosem tetszettek ezek a világ legszebbjének/leghelyesebbjének kikiáltott emberek.
16/36 anonim válasza:
"minden második csaj néz így ki"
LOL jó vicc
17/36 anonim válasza:
Kinek bizonygatsz drága 55%os?:)
Add fel, nem fogod megváltoztatni senki véleményét sem:)
18/36 anonim válasza:
70-es, én nem vagyok oda ezért a csajért, de ha te azt képzeled, hogy ez egy teljesen átlagos nő, akkor te (úgy mondom, hogy megértsd) egyszerűen gyökér vagy.
19/36 anonim válasza:
Na jönnek ugatni.
Figyelj cica, tudod létezik olyan dolog, hogy ízlés, hogy egyéni vélemény soroljam még? Akkor tudod mit? Te egy baszott nagy emberi hulladék vagy, amiért szépnek látod ezt a nőt. És most nincs jogod felháborodni, ugyanaz a helyzet.
20/36 anonim válasza:
Te is mondtál véleményt, öreg, csatornapatkány létedre ráadásul elég agresszíven. Most pedig bújj el, mielőtt még valami elkapja azt a bundás gigádat. Az egérfogókra vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!