Mikor jön a Big Time Rush Budapestre?
Figyelt kérdés
Mert nagyon szeretem őket de még élőben soha sem láttam őket !! :/2012. szept. 11. 14:18
1/5 ~Alina22_* válasza:
Mostanában nem fognak, az biztos. 'Mostanában' alatt pedig éveket is érthetsz, mert Európai turnét nem nagyon terveznek (sajnos). Ausztriában már voltak, lehet, hogy majd megint jönnek oda valamikor, az nincs is olyan messze, miattuk megéri kimenni. Legalábbis nekem igen. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Kösszi!
Még szép hogy ,megérné kimenni !!
Imádom őket
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
2012. szept. 14. 19:21
3/5 anonim válasza:
Idén lesz világturnéjuk,és biztosan jönnek Európába,reménykedjünk benne,hogy Magyarországra is jönnek ;)
4/5 anonim válasza:
Ééééén íííís imáádom őket:$$$$$$$ amúgy én is szerettem volna kérdezni hogy mikor jönnek,de hát akkor ezek szerint csak sokáá:///...de mondjuk én méég a viláág másikfelére is elmennék csakhogy láthassam őket<333 am van facebookotok?
5/5 anonim válasza:
Úristen, én is imádom őket, és bárcsak eljönnének Magyarországra! Most lesznek Bécsben, de én nem tudok kijutni... Remélem, ti igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!