Ti mit gondoltok Nicki Minaj-ról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok Nicki Minaj-ról? Én személy szerint nagyon szeretem. A kérdésemmel arra szeretnék kilyukadni, hogy szerintetek ha egy lánynak olyan alakja van, mint Neki, az jó? Vagy kövérnek számít? Pont jó? Nekem olyan alkatom van ,csak nem tudom, hogy ez jó-e. :/ Normális válaszokat szeretnék. :)2012. szept. 9. 17:52
1/8 chrishu válasza:
A kinézete nem jön be mivel kis híján műanyag a nő
De amúgy semleges véleménnyel vagyok róla hiszen nem ismerem a családi háttértörténetét
2/8 anonim válasza:
Alakra tetszik.
Szép is, csak az a baj, hogy nem természetes szépség.
3/8 anonim válasza:
A zenéjét szeretem, bár az egész autotune-d.
De szerintem a kinézete borzalmas. Az egész nő egy plastic baba. Mindene mű, parókát hord stb. És szerintem az alakja se szép, ekkora hátsó már túl nagy...
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, Nicki maga elég mű, de ha ő így érzi jól magát, akkor nekem mind1. :) Amúgy én arra értettem, hogy a testéről mit gondoltok? A fenekem nem akkora, mint az Övé, de a nem túl kicsi combok, széle csípő, vékony derék megvan. :)
??
2012. szept. 10. 17:13
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy hogy ez általában bejön-e a srácoknak. :) Nicki Minaj-al példáztam, mert nem találtam mást. :|
2012. szept. 10. 17:14
6/8 anonim válasza:
Nicki nem kövér, csak aránytalanul lett szétműtve. Egyébként női szemmel szerintem szép az az alak, amit leírtál, feltéve, ha arányosan marad ettől az ember.
7/8 anonim válasza:
Alakra szép de amúgy elég undorító egy nő...
15/F
8/8 anonim válasza:
Full jó. Ha ilyen tested van az nem para. http://www.youtube.com/watch?v=I1Czsw7OPUI Itt is mi ruhába van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!