Mit gondolsz Opitz Petráról?
Figyelt kérdés
Mint színésznő...:-)
Kíváncsi vagyok,hogy mi a véleményetek. :-)
2009. júl. 29. 17:47
11/14 anonim válasza:
Én még korábbról ismerem Zalaegerszegen XXL-ben táncolt, nem tudom, hogy még most is van-e ideje rá. Táncban talán lehet róla mondani, hogy profi. Kamera előtt szerintem nem. Nem egy színész alkat, szavakat nem formálja szépen, úgy "játszik", mintha akkor ovlasnáa szöveget először, nem átéléssel. Lehet csak lámpaláza van, de amit képernyőn látok még a mozgásáról, tartásáról sem lehet megállapítani, hogy táncol. Ha te vagy ő, akkor ne haragudj. Szerintem színészi szakmán kívűl mást kéne választani.
12/14 anonim válasza:
egyenes haj sokkal előnyösebb neki!!!
13/14 anonim válasza:
Szerintem ügyes,fiatal még tehát rengeteg ideje van még ,sokra viheti.Amúgy egy nagyon szép kiscsaj,csak úgy kiváncsiságból megkérdezhetem ,h ő hány cm,mert a képernyőn a többiekhez képest olyan picinek látszik,kiváncsi vagyok :D
14/14 anonim válasza:
tényleg te vagy Petra?
hagy kérdezzem már meg hogy hogy van ilyen hajad :) cikk-cakk... természetes? én is ilyet szeretnék :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!