Szerintetek is Adam Lambert itt olyan, mint egy öreg nyanya?
2012. szept. 6. 17:58
11/18 anonim válasza:
ragyás -_- ?? csak gratulálni tudok . Szerintem nem néz ki öregnyanyásan !!! Szerintem nagyon is jól néz ki !!
12/18 anonim válasza:
Neki alapból vörös a haja, azért ilyen a bőrtípusa is. Áhhh, ha nincs kisminkelve, öreg nyanya, ha meg ki van, rohadt b*zi? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan... Bár a hozzászólásodat látva kinézem belőled. Nem, nem olyan, mint egy öreg nyanya, biztosra veszem, hogy ezerszer vonzóbb személy, mint te!
14/18 anonim válasza:
Adam Lambert csodálatos!
A te fejedre viszont kíváncsi lennék... ja várj, mégsem :)
15/18 anonim válasza:
És mi van ha az?Falfehér valaki bőre:nem nagy cucc,sötétbőrű:nem nagy cucc,de az h van egy kis bőrhibája mint bármelyik másik embernek az már nagy dolog.Nem értem....
16/18 Szinyó válasza:
A te fejed milyen?????? Tökéletes???? megnézném azért!!!
17/18 anonim válasza:
szerintem az egyik leghelyesebb pasi a világon. nincs semmi gond a bőrével,neki ilyen és kész. szerintem pont az a jó,hogy világsztár létére alapozó nélkül is simán bevállal fotózást. sőt olvastam egy interjút,amiben tippeket ad a bőr szépítésére,általa is használt módszerekkel. bevallja,hogy néhol zsíros,néhol száraz a bőre,meg hogy kozmetikushoz megy,és tisztítókúrázni is szokott. szerintem fantasztikus ember,és azt is vállalja,hogy alapból ugyanolyan,mint mi.
18/18 anonim válasza:
Basszus -.-" Bőrhibás az arca, nem ragyás!!
A te arcod olyan mint a babasegg, vagy mi?? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!