Láttátok a Liptai Claudiával készített interjút a Naplóban?
Én tegnap nem láttam, ma néztem meg a neten :
"Klaudia megrázó vallomása" valahogy engem kicsit sem rázott meg, már azért sem, mert ez a nő egyetlen mondatot nem tud élethűen előadni, annyira rossz színész, hogy az már siralmas...
(Ki adott ennek színész diplomát?!)
Érthetetlen, hogyan jön ide az alkoholista apja (tudtommal Gesztesi nem azzal csapta ki a biztosítékot, hogy ivott, hanem mert a 2. exfeleségének újabb gyereket csinált a tavalyi évben)...
Bocs, de nekem forog a gyomrom a műkönnyektől és a pátoszos siránkozásoktól, ennek a nőnek 1 szava sem öszinte!!!
Liptai és Gesztesi évek óta tudatosan dolgoznak azon, hogy folyamatosan a címlapokon szerepeljenek, ez komoly bevételeket hoz nekik.
Ha nem lennének ezek a mű-botrányok, távolról sem lennének ennyit szerepeltetve, mert lássuk be, egyikük sem tehetséges színész. :[
Szánalmas,ahogy most "könnyekkel" próbálja tovább nyújtani ennek az egész bulvárműbalhénak a tésztáját.
Elmehet a fenébe ez a tehetségtelen médiatehén az idióta,exhibicionista Gesztesivel együtt...de ne csak 4 napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!